Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: „Nu știu dacă vorbim de sfârșitul carierei. Mă bucur enorm pentru acest titlu”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.05.2015

Foto: Jeff Warder

CSU Asesoft Ploiești a bifat titlul cu numărul 11 în Liga Națională de Baschet după victoria înregistrată duminică seară pe terenul formației din Târgu Mureș, scor 86-76 (18-21, 19-14, 25-22, 24-19). Prahovenii au încheiat seria cu un sec 3-0 cucerind un nou titlu de campioană națională, al 4-lea consecutiv respectiv al 11-lea în ultimii 12 ani.

În vârstă de 37 de ani, Cătălin Burlacu a încheiat sezonul 2014/2015 într-o notă în care ne-a obișnuit de-a lungul anilor. Contribuția căpitanului prahovenilor a contat decisiv în economia confruntării de duminică seară, acesta terminând jocul cu 17 puncte, 5/10 de la mare distanță, 2 recuperări și 3 pase decisive pentru 16 unități la eficiență. Înainte de a ridica al 11-lea trofeu de campion național din carieră, Cătălin Burlacu a oferit un interviu pentru Digi Sport, spunând că nu se gândește la încheierea carierei.

Nu știu dacă vorbim de încheierea carierei. Foarte multă lume, între ghilimele avizată, vorbește despre acest lucru. Încă o dată am demonstrat că nu mă târăsc pe teren ci îmi duc echipa în spate oriunde, în orice sală, indiferent de nume. Mă bucur enorm de mult pentru această victorie, pentru această finală, pentru acest parcurs de playoff în care într-adevăr colegii mei au reușit să strângă rândurile și să lupte mai mult ca oricând atunci când a fost infinit mai greu vis a vis de celalte echipe raportat la ce ne-am confruntat noi anul acesta.

Burlacu va împlini 38 de ani pe 3 iulie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    2-3
    Degeaba mai sta 2-3 ani si castiga alte titluri ca nu campionatele il fac OM. Poti sa castige si Eurocup tot un necioplit va ramane care nu cunoaste ce inseamna fairplay si nu-i respecta pe ceilalti. Poate sa-i faca si statuie in Ploiesti daca va ramane cel mai injurat personaj din baschet. Singura mea speranta este sa nu se apuce de antrenorat ca sa nu-l mai vedem implicat in acest fenomen minunat numit BASCHET.

    cu 8 ani în urmă (26.05.2015) Raspunde
  • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș mmstoica11 :

    bravo
    Inspirat nickname ti-ai ales...

    cu 8 ani în urmă (27.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!