Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: „S-au întâmplat acele evenimente nefericite la Oradea și îmi cer scuze. Cine a greșit a și plătit”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.03.2016

SCM U Craiova a organizat o conferință de presă în lămurit lucrurile în privința celor întâmplate la meciul cu CSM CSU Oradea și și-a prezentat și noul staff tehnic.

Cătălin Burlacu, căpitanul Craiovei și de acum și antrenor secund a vorbit despre cum va ajuta echipa și din afara terenului. Fostul internațional român nu putea evita subiectul faulturilor intenționate de la meciul cu Oradea și consideră că vinovatul a plătit. El a spus că jucătorii doar au respectat ordinele venite de pe bancă:

„Trecem din nou printr-o perioadă nefastă, însă cum am dovedit după accidentarea celor trei jucători și am devenit mai puternic, sperăm că vom reuși și de astă dată. Fiecare răsăpunde pentru acțiunile sale. Se încearcă o revigorare la nivelul băncii tehnice. Am acceptat să ajut, nu numai din teren cât și din afară. Am carnet de antrenor.

 S-au întâmplat acele evenimente nefericite la Oradea și îmi cer scuze. Cine a greșit a și plătit. Trebuie să schimbăm atitudinea și modul nostru de manifestare pe teren. A fost doleanța antrenorului care a cerut să ieșim toți cu cinci faulturi. A fost modul lui de a protesta față de arbitrii. Am făcut fault la a treia cerere din partea antrenorului. Au rămas în patru jucători în teren, ceea ce nu ne face cinste, dar ca fiecare soldat trebuie să îți asculți superiorul. Încercăm să remediem foarte repede situația. După despărțirea de aseară de Popovic și întâlnirea cu directorul băieții au reacționat pozitiv, a fost un antrenament foarte bun. Dragan Alekisic este un nume în baschetul european și sperăm că vom schimba cât de repede putem multe lucruri în jocul nostru. Vuksanovic a rămas antrenor principal pentru că în munca depusă până acum și succesul echipei el are un mare merit. De aseară a venit și Johnson la antrenamente, deci vom avea și principalul conducător de joc, rămâne de văzut cum îi va reacționa genunchiul la tratamente combinate cu antrenamente”

 

10 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    gluma asta numita
    burlacu. Nici tarie de caracter sa recunoasca ce s-a intamplat nu au. L-au scos vinovat pe antrenor si gata. Sper sa fie fluierat pana la sfaristul sezonului in orice sala din Romania calca. Penibil...ca de obicei.

    cu 8 ani în urmă (02.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Si la ce te asteptai...marea vedeta de valoare incontestabila care a jucat 2,5 ani in strainatate pana la 38 de ani. Ca sa subliniem si mai bn, are nu mai putin de 9 ani jucati la Asesoft, acolo unde alaturi de levente a scris isterie...scuze, istorie. 2,5 ani ba, un asemenea talent ca el...

      Ca sa nu mai discutam ca a tras tot la bani ca musca la curatenie. Cand a prins miscarea ca totusi nu e petarda, hop s-a dus la West Petrom...cand s-a dus dracu treaba acolo, hop a plecta din tara, a revenit cu mari realizari si a jucat ceva timp la Ploiesti ca deja curgea cu miere.

      cu 8 ani în urmă (02.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Ma rog dupa aia iar a plecat sa isi demonstreze valoarea, dar era deja prea bun pt campionatele din occident, asa ca a revenit intr-un mediu super profesionist pt a marca definitiv baschetul romanesc.

      cu 8 ani în urmă (02.03.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschhhet :

    Onoare
    Unde iti este onoarea??cui iti ceri scuze??,lui popovici cumva ca te ai folosit de el ,echipei si suporterilor oradeni ca a trebuit sa asiste cum va puneti voi poalele in cap?? Oamenii aceia plătesc un bilet ca sa vadă baschetbalisti nu circari ,de ce nu ati facut la craiova gainaria asta?? Ca sa va vadă suporterii si contribuabilii vostri cum e sa plătească spectacolul si jucătorii sa ii la mișto ,nu am inteles cui adresezi aceste scuze ponosite

    cu 8 ani în urmă (02.03.2016)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Păreri și pareri
      Eu înțeleg ca nu va place Burlacu,dar și la tv s-a auzit ca popovic le-a cerut să facă fault.Pana la urma pt noi a adus un plus de valoare. Oricum ar fi ,bine ca am scăpat de popovic.

      cu 8 ani în urmă (02.03.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschhhet :

    Of of
    Asa e burlacu e un jucător bun nimeni nu contesta asta...,echipa craiovei te uiți la tv la meciul energiei ??? Vezi sport ,vezi baschet,vezi onoare?? Ia notițe ....
    Cu români ne băgați in seama de nimeni ...de ce ne trebuie acesti indivizi fara onoare i în baschet?? Pai tu burlacu in tara ta sa vina sa iti spună un antrenor să iti spună sa faci figurație parca ai fi un junior de 14 ani si ne stiind ce inseamna ca iti cere o mizerie sa te conformezi antrenorului tu jucătorul disciplinat si supus ,ce este asta mai copii...

    cu 8 ani în urmă (02.03.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschhhet :

    Apropo
    Stii cum mi as cere scuze ?? M as duce inainte sa înceapă meciul de a casa următor al oradei si inainte sa înceapă meciul mi as cere scuze in fata sălii pline....

    cu 8 ani în urmă (02.03.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Dezamagitor!
    Cataline,uite cum sta treaba,un jucator la varsta,palmaresul si agoniseala ta n-ar fi facut niciodata ceva impotriva sportului care in fapt i-a oferit tote aceste impliniri!Restul e gargara ieftina,pacat!

    cu 8 ani în urmă (02.03.2016) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Cataline, daca te punea Popovici sa faci matanii dupa meci in fata suporterilor oradeni/clujeni/mureseni/ sibieni o faceai? Sa fim seriosi! Gargara ieftina! De apreciat suporterii Craiovei care recunosc greseala favoritilor! O iubire alb-albastra!

    cu 8 ani în urmă (02.03.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Penibil
    Cataline, am crezut ca e tactica ta sau a lui Popescu...

    cu 8 ani în urmă (03.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!