Stiri Cupa României Masculin

Cătălin Burlacu a fost aproape de a o califica pe SCM U Craiova în Final Four-ul Cupei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.01.2016

SCM U Craiova a fost aproape să întoarcă miraculos soarta calificării în Final Four-ul Cupei României în fața lui BC Mureș. După ce în partida tur au pierdut la 19 puncte, oltenii au dat o replică pe măsură mureșenilor în Bănie, pe care i-au învins cu scorul de 94-76, insuficient însă pentru a trece mai în faza finală a Cupei României.

Cătălin Burlacu a fost omul care i-a purtat pe olteni cu gândul la o calificare puțin scontată după meciul tur. Veteranul român a terminat cu 25 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări și o intercepție. El a marcat 7/11 de la 2 puncte, 3/11 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere. Astfel, în cele 33 de minute jucate, Cătălin Burlacu a strâns un indice al eficienței de 20 de unități.

Peste prestația per ansamblu, Cătălin Burlacu a avut șansa de a trimite Craiova în Final Four la ultima aruncare a meciului, însă mingea a refuzat să intre în coș.

Cel mai eficient jucător al Craiovei în partida cu BC Mureș a fost un alt veteran român. Bogdan Popescu a terminat partida în double-double, 13 puncte și 10 recuperări, plus 3 pase decisive și o minge pierdută. Punctele sale au venit în urma a 4/6 de la 2 puncte și 5/6 de la linia de libere, pentru un index al eficienței de 22 de unități.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Burlacu
    Este de admirat ce face Catalin la varsta lui,cum se pregateste si cum evolueaza dupa o cariera in care a castigat atatea trofee.Asta inseamna in primul si in primul rand sa iubesti sportul pe care-l practici!Oare cati dintre tinerii astia care vor sa le ia locul unor astfel de sportivi gandesc,simt si actioneaza astfel?Mi-e teama ca va ramane cel putin o bucata de vreme doar o intrebare retorica...

    cu 8 ani în urmă (15.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii