Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu a revenit la antrenamente

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.10.2014

Cătălin Burlacu și-a reluat pregătirea după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la menisc la începutul acestei luni. Căpitanul ploieștenilor a absentează de la meciul retur din Cupa României, pe care echipa sa l-a disputat în fața lui SCM U Craiova.

Cătălin Burlacu și-a reluat pregătirea cu alergări ușoare. El va reintra în programul etapei începând de luni, 3 noiembrie. Chiar dacă va reveni în cadrul echipei, cel mai probabil Cătălin Burlacu nu va debuta în EuroCup în fața lui Hapoel Ierusalim pe 5 noiembrie. Căpitanul Asesoftului a jucat a singură partidă în acest sezon, cu SCM U Craiova.

Din 2008 până în prezent, Cătălin Burlacu a jucat 226 de partide pentru Asesoft, cu medii statistice de 13.0 puncte, 6.4 recuperări, 2.1 pase decisive și 1.1 intercepții.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreasce :

    felicitări!
    Multă sănătate și sa te revedem repede pe parchet!!!

    cu 9 ani în urmă (29.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!