Stiri Cupa României Masculin

Cătălin Burlacu, cel mai eficient jucător al Craiovei

Ionuț Greere

Ionuț Greere
23.09.2015

SCM Universitatea Craiova a cedat pe teren propriu în fața formației Steaua CSM Eximbank, scor 71-79, într-o partidă din manșa tur a Cupei României.

Cătălin Burlacu a fost cel mai eficient om din tabăra olteană. Românul a început din postură de titular și a evoluat timp de 33 de minute și 54 de secunde, interval  în care a totalizat 22 de puncte și 3 recuperări, pentru un indice de eficiență de 20 de unități. Pivotul oltenilor a avut medii de 50 % la aruncările de 2 puncte, 57 % la aruncările de la distanță și procentaj maxim de la linia de libere, cu 4 marcate din 4 primite.

Sârbul Milivoje Bozovic evoluează constant bine în maieul craiovenilor și a debutat și în acest sezon cu o prestație remarcablă. Acesta a terminat meciul cu 16 puncte și 5 recuperări. 

*Foto: Remus Badea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Inca mai este timp...
    Stimate Domnule Director Barcan,

    Va rugam ca impreuna cu sfatuitorii Dumneavoastra de taina in ale baschetului sa purcedeti la rezilierea pe cale amiabila a contractelor lui Djurkovic si Grubov, care asa dupa cum s-a vazut atat in meciurile de pregatire cat si in cel oficial cu Steaua, aportul lor la echipa este nul. Din cate se zvoneste acestor plecari se opune insusi OLIVER POPOVIC, antrenorul(fost mare jucator) care inca nu a convins pe nimeni in noua lui meserie. In cazul in care nu veti reusi sa va impuneti punctul de vedere in fata cuplului de antrenori, va rugam respectuos va demisionati, deoarece sunteti incompetent.
    P.S. - inca nu este prea tarziu sa se indrepte prostiile facute in aceasta vara de acest cuplu de asa zisi antrenori, si sa se poata incepe campionatul intr-o stare de normalitate. Nu va bazati numai pe Burlacu, aruncat la inaintare ca va rezolva el aceste probleme. NU FACETI ACEEASI PROSTIE CA LA HANDBAL FEMININ, UNDE AVEM DOI ANTRENORI CRAIOVENI GET BEGET CARE OBTIN REZULTATE PE ALTE MELEAGURI, NOI ZBATANDU-NE IN MEDIOCRITATE CU AMARIEI SI GOGARLA.

    cu 8 ani în urmă (23.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!