Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu s-a întors la SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.12.2016

Cătălin Burlacu a revenit oficial la SCM U Craiova. Site-ul nostru vă informa acum aproape o lună de zile despre reîntoarcerea extremei de forță pe parchet.

Cătălin Burlacu va juca la Craiova până la finalul sezonului 2016/2017. În vara anului viitor el va împlini vârsta de 40 de ani. Burlacu nu a avut angajament în această primă parte a sezonului, după ce CSM Ploiești s-a retras din campionat.

În sezonul trecut petrecut în Bănie, Cătălin Burlacu a jucat 31 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 11.6 puncte, 4.8 recuperări și 1.4 pase decisive.

De-a lungul carierei sale Burlacu a câștigat 11 titluri naționale, două cu West Petrom Arad și alte nouă alături de CSU Asesoft Ploiești.

Burlacu are șansa de a debuta în acest sezon pe data de 28 decembrie, când SCM U Craiova primește vizita lui BC SCM Timișoara.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Ei?...
    @fan Craiova ! Deci,eu raman cu palinca,voi v-ati ales cu Burlacu (deci am avut drepatate) cand apari cu zaibarul ala BUN ? Te rog grabeste-te sa nu se schimbe cine stie ce lege prin parlament,sa nu mai poti trece Carpatii(no offence)...

    cu 7 ani în urmă (26.12.2016)
    • SCM "U" Craiova fan Craiova:

      NU! Un mare NU.
      Pai daca citesti cu atentie postarea mea referitoare la aceasta oportunitate minunata, de mare viitor pentru Craiova, eu am scris ca dau un zaibar bun ''dar sa NU vina Burlacu''. Si am motivat acest lucru. Cat despre legi in parlament nu m-ar mai mira nici daca ar ingadi si libertatea de miscare printre altele avand in vedere ca a venit la putere partidul puternic. Vreau sa ajung la Cluj in aceasta viata fie doar pentru un meci de baschet mai ales ca tin si cu UBT de cativa ani si atunci voi avea la mine un zaibar bun. Aaaa ... si nu toti oltenii mananca praz sau sparg seminte. Haide U!

      cu 7 ani în urmă (26.12.2016)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    @fan Craiova
    Ai dreptate in legatura cu Burlacu! Nu am citit atent...Da un semn cand vii prin Cluj,palinca-i pregatita oricand!Stai linistit nu-mi sta in fire sa judec oamenii... S"U"CCES si La Multi Ani !

    cu 7 ani în urmă (28.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!