Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Petrișor: "Orice echipă îi privește cu alți ochi pe cei de la Farul"

Paul Olar

Paul Olar
03.02.2013

După victoria categorică repurtată la începutul acestei săptămâni în fața celor de la Dinamo București, SCM Universitatea Craiova se pregătește să dea piept cu un alt adversar din partea a doua a clasamentului. "Marinarii" de la Farul se deplasează luni cu gânduri mari în "Bănie", însă Cătălin Petrișor, conducătorul de joc al oltenilor, este de părere că formația sa nu va avea probleme dacă elevii lui Andjelko Mandic rămân concentrați.

Tânărul baschetbalist originar din Focșani a vorbit pentru Total Baschet despre ultima partidă disputată în fața "câinilor", Petrișor fiind de părere că toate echipele îi privesc cu alți ochi pe cei de la Farul în urma succeselor răsunătoare cu Gaz Metan sau CSȘ Giurgiu.

Cum a fost confruntarea cu Dinamo ?

Meciul cu Dinamo a fost unul bun pentru noi și chiar dacă ne așteptam să câștigăm, nu înseamnă că am tratat partida cu indiferență. Este foarte bine că au fost odihniți unii jucători de bază, astfel primind și noi, tinerii, mai multe minute de joc.

Cu ocazia acestei încleștări ai bifat cea mai bună prestație stagională. Ești încântat de evoluția ta ?

Eu sunt mulțumit de evoluția mea, dar întotdeauna este loc de mai bine. De câte ori mi se va da șansa voi încerca să îmi ajut echipa așa cum pot mai bine.

Cum crezi că va fi partida următoare cu Farul Constanța ?

Meciul cu Farul va fi unul dificil cu siguranță, dar atâta timp cât ne vom păstra concentrarea, nu cred că vom avea probleme. Sunt sigur că sala va fi din nou plină și asta ne-a ajutat foarte mult și în meciurile de până acum.

Îi priviți diferit pe constănțeni după victoriile cu Gaz Metan Mediaș și CSȘ Giurgiu ?

Nu numai noi ci orice echipă cred că acum îi privește cu alți ochi pe cei de la Farul. După perioadă de transferuri știam că va fi o formație mai bună, lucru care l-au și confirmat cu aceste două victorii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!