Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cătălin Tănase: „Începe play-off-ul şi aici nu ai voie să faci paşi greşiţi”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.03.2017

Câștigătoarea Cupei României din acest sezon, CSM Târgoviște începe azi play-off-ul, având un prim meci în sferturile de finală în fața formației pe care a învins-o în toate cele 32 de întâlniri directe, CSM Satu Mare. Cătălin Tănase, principalul grupării de lângă Turnul Chindiei a prefațat duelul pe care fetele sale îl vor avea azi în fața fetelor pregătite de Jose Araujo. 

„Cât priveşte duelul cu Satu Mare, am încredere că vom depăşi această fază a competiţiei după primele două meciuri. Este infernal să joci un sezon întreg cu doar trei, patru jucătoare care au avut evoluţii constant bune, dar consider că echipa de baschet şi-a depăşit condiţia şi asta numai cu sacrificiile fetelor şi priceperea staff-ului tehnic. Fiind fază eliminatorie, ne vom juca şansa în fiecare meci şi vom încerca să aducem bucurii celui mai frumos public din România, publicului târgoviştean. 

Începe play-off-ul şi aici nu ai voie să faci paşi greşiţi. Chiar dacă întâlnim un adversar pe care am reuşit să-l batem de fiecare dată, nu ne vom considera învingători. Tratăm cu respect echipa din Satu Mare, dar avem avantajul că am terminat pe locul 3 şi sper să nu mai fie nevoie de un meci 3. Aşteptăm la sală cât mai multă lume, pentru că avem mare nevoie de susţinerea publicului”, a declarat antrenorul Cătălin Tănase, citat de site-ul jurnaldedambovita.ro.

Startu întâlnirii din Sala Polivalentă din Târgoviște se va da la ora 18:00. Meciul 2 este programat joi, 30 martie, iar un eventual meci 3 se va disputa duminica viitoare, 2 aprilie. 

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.ro)

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    public
    Cel mai frumos public ? Hai sa fim seriosi. Cel mai frumos public inseamna publicul care umple sala pana la refuz de ani de zile, indiferent de adversar sau indiferent de importanta meciului si isi sustine echipa meci de meci.

    cu 7 ani în urmă (27.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    sSEPSI SIC CAMPIOANA !
    CEL MAI ELEGANT SI SUPERB PUBLIC ARE SEPSI SIC !!!

    cu 7 ani în urmă (27.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA!
    Eu cred ca nu va avea loc un al teilea meci.Satu Mare in finala cu SEPSI SIC !!!

    cu 7 ani în urmă (27.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!