Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cătălin Tănase: „Am pierdut azi, dar sper să câștigăm partida la masa verde”

Silviu Isailă, Paul Olar

Silviu Isailă, Paul Olar
12.03.2017

Duelul pentru locul doi în clasamentul Ligii Naționale de Baschet feminin s-a încheiat cu victoria clară a Universității Cluj-Napoca, scor 88-54 în confruntarea cu CSM Târgoviște. Deținătoarea Cupei României s-a văzut înfrântă la capătul unui meci în care a acumulat doar 37 de unități la eficiență față de cele 114 ale adversarului.

După fluierul final conducerea echipei din Târgoviște a decis să conteste dreptul de joc al nou venitei Ketia Swanier. Aceștia consideră că Universitatea Cluj-Napoca nu a respectat regulamentele în vigoare prin aducerea fundașului american. Concret, clujenii au depus o cerere de transfer în ultima zi posibilă, pe 28 februarie, însă pe 5 martie Swanier încă evolua la echipa sa din Polonia pentru ca trei zile mai târziu să debuteze în România.

Într-un interviu acordat la finalul confruntării, Cătălin Tănase a afirmat că speră ca federația să judece cazul „așa cum trebuie”.

Nu au mers multe în jocul echipei, am pierdut astăzi, dar sper să câștigăm partida la masa verde. Am depus o contestație după finalul jocului. Echipa din Cluj a folosit astăzi, dar și în meciul trecut, o jucătoare adusă după perioada de transferuri. Nu este normal, sper să câștigăm partida la masa verde și federația să judece cazul așa cum trebuie. Îmi doresc ca legea să fie respectată de toată lumea. Recunosc că Universitatea a fost mai bună astăzi, dar încă o dată cred că regulamentele trebuie respectate și am o mare încredere în Federația Română de Baschet.

Foto: Szigyarto Szabolcs

1 comentariu la aceasta stire:
  • Vander :

    Legea respectata de toata lumea???
    D-l Tanasa uita sezonul 2o14-15... Cand legea era respectata de toata lumea in afara de Targoviste...cazul Porchia Green...
    http://www.totalbaschet.ro/articol/Sepsi-a-f%c4%83cut-memoriu-la-FRB-Rusz-Istvan-Suntem-100-convin%c8%99i-de-dreptatea-noastr%c4%83-~38283

    Si cazul anularii Supercupei, pe motiv ca Targoviste nu poate sa se prezinte cu o echipa competitiva contra celor de la Sepsi...
    Toti suntem egali, dar unii si mai egali... Interesant ...
    Noi, toti, interesati de spectacolul baschetbalistic vrem, ca legea FRB sa fie respectata de TOTI! Inclusiv Targoviste!!!

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!