Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cătălin Tănase: „Aradul va fi o nucă tare pentru multe echipe prin aducerea celor două jucătoare de interior”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.02.2019

CSM Târgoviște joacă astăzi, de la ora 16:30, acasă, cu FCC ICIM Arad, într-un meci contând pentru etapa a 8-a din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Dâmbovițencele speră să își continue seria evoluțiilor bune din Grupa Roșie și în fața unei adversare care a făcut multe schimbări în ultima perioadă. Tehnicianul gazdelor, Cătălin Tănase, crede că sunt suficiente câteva zile pentru ca un antrenor nou să facă schimbări.

FCC ICIM Arad l-a readus la începutul acestei săptămâni pe Bogdan Bulj ca antrenor principal, după ce Miljan Medvedj și-a dat demisia.

„Sigur că poate să schimbe ceva. Orice schimbare de antrenor este un suflu nou în evoluția unei echipe. Jucătoarele echipelor încearcă să impresioneze noua conducere, în general. Noi încercăm să ne facem jocul nostru și sperăm într-un rezultat pozitiv. Consider că, prin aducerea celor două jucătoare de interior, Destiny Williams și Chelsey Lee, două jucătoare cu experiență și cu valoare, cu siguranță Aradul va fi o nucă tare pentru multe echipe”, ne-a declarat Cătălin Tănase.

Arădencele nu le aveau sub panou pe Destiny Williams și Chelsey Lee la precedentele trei dueluri cu CSM Târgoviște din acest sezon. Williams a jucat deja două partide la a doua experiență alături de galben-albastre, având medii de 17 puncte și 12 recuperări. La a doua experiență alături de formația de pe Mureș este și Bogdan Bulj. La fel ca în primul său mandat pe banca arădencelor, antrenorul sârb va debuta într-un duel cu CSM Târgoviște. În ianuarie 2017 a fost un meci care a avut nevoie de prelungiri și arădencele s-au impus cu 72-69.

Dacă formația de pe Mureș este în căutarea primului succes în faza a doua a sezonului regulat din LNBF, după 6 înfrângeri la rând, CSM Târgoviște s-a impus în 5 din cele 6 meciuri jucate în Grupa Roșie. Al 4-lea duel stagional între cele două foste campioane se dispută astăzi, de la ora 16:30, la Sala Sporturilor Târgoviște. Dâmbovițencele s-a impus în două dintre cele trei confruntări anterioare din acest sezon, iar arădencele au câștigat-o pe prima.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!