Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cătălin Tănase: „Partida este deschisă oricărui rezultat”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
28.02.2017

CSM Târgoviște și Olimpia CSU Brașov se întâlnesc într-o partidă ce contează pentru etapa a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Tehnicianul CSM-ului, Cătălin Tănase a vorbit pentru site-ul nostru desprea această confruntare.

„Este un meci foarte dificil, ca toate meciurile din această fază a campionatului. Echipa din Brașov este o echipă competitivă, care a avut un parcurs foarte bun în acest sezon, cu jucătoare cu mare experiență. Sper să nu ne surprindă cu nimic și sper să nu facem vreo greșeală.”

În ultime două confruntări ați reușit să învingeți echipa din Brașov, în partida din campionat ați învins la o diferență mare, credeți că veți reuși acest lucru și mâine?

„Ne dorim să câștigăm. Important este să câștigăm, diferența contează mai puțin în momentul de față. În partida retur din campionat, veneau cu o problemă de lot prin accidentarea conducătorului de joc și automat structura echipei a avut de suferit. Și noi în momentul de față avem o problemă cu una din jucătoarele noastre de bază. Am încredere în fetele mele și sper să facem un meci bun. Partida este deschisă oricărui rezultat.”

Confruntarea este programată miercuri, 1 martie, cu începere de la ora 18.00.

foto: Szigyarto Szabolcs

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    HAI BRASOV !!
    SUCCES CSU BRASOV!FITI LA INALTIMA CA PHOENIX GALATI!!

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!