Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vlaicu încheie spectaculos un sezon reușit din punct de vedere individual

Paul Olar

Paul Olar
09.05.2013

Cătălin Vlaicu a avut o evoluție la înălțime în disputa câștigată de CSȘ Giurgiu cu scorul de 90-106 în fața lui Dinamo București.

Pivotul român a fost folosit de antrenorul Chris Terrell timp de 39:10 minute. În această perioadă, fostul baschetbalist al lui BC Mureș a avut 13/20 din interiorul semicercului și 8/13 de la linia de pedeapsă, pentru un total de 34 de puncte. El a mai strâns 12 recuperări, dintre care 7 ofensive, a pasat decisiv de 2 ori, a izbutit câte un capac și o intercepție, statisticile formând un indice al eficienței de 36, la egalitate cu Perry Petty.

În confruntarea de miercuri, un aspect ce a înclinat balanța în favoarea CSȘ-ului este reprezentat de reușitele din spațiul de trei secunde. Aici, prezența lui Vlaicu a fost resimțită pe deplin de apărarea dinamovistă, giurgiuvenii aflându-se adesea în posibilitatea de a marca datorită recuperărilor ofensive izbutite de numărul 24 din angrenajul trupei lui Chris Terrell.

Așadar, Cătălin încheie în notă pozitivă un sezon cât se poate de bun pe plan individual. Extrema de forță a fost vioara întâi a "lupilor" la turneul de Cupa României de la Dobroești, acolo unde Petty și compania au realizat o surpriză, calificându-se mai departe de pe prima poziție, în dauna celor de la "U"-Mobitelco Cluj-Napoca  sau CSM București. Totodată, cel poreclit "Sarma" s-a remarcat împotriva unor adversari de top ai campionatului, precum CSU Ploiești, CSM Oradea sau Gaz Metan Mediaș.

*Foto: Jeff Warder

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    BRAVO Catalin
    Bravo Cataline, tine-o tot asa ca avem nevoie de jucatori romani de valoare!

    cu 10 ani în urmă (09.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!