Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vlaicu: "Ar fi păcat ca echipa să dispară după câte eforturi s-au făcut"

Paul Olar

Paul Olar
09.05.2013

CSȘ Giurgiu a încheiat conturile cu Dinamo București în trei jocuri și s-a salvat de la retrogradare. Pentru dunăreni, următoarea perioadă este hotărâtoare în aflarea viitorului echipei, CSȘ-ul fiind în pragul dispariției din cauza problemelor financiare.

Cătălin Vlaicu a vorbit despre parcursul giurgiuvenilor din actuala stagiune într-un interviu acordat site-ului nostru. Pivotul originar din București consideră că "lupii" și-au câștigat respectul datorită rezultatelor surprinzătoare împotriva greilor din campionat, "Sarma" spunând totodată că ar fi păcat ca CSȘ să se retragă de pe prima scenă a baschetului românesc.

Ce părere ai despre ultima încleștare cu Dinamo ?

A fost unul dintre cele mai grele meciuri, având în vedere că exista posibilitatea să pățim la fel ca împotriva celor de la Timba, când am fost învinși în partida a treia iar în final am pierdut și seria.

Te-ai așteptat la o replică atât de dârză din partea bucureștenilor ?

Țin să felicit echipa Dinamo pentru dăruirea de care au dat dovadă. Au făcut un meci mare și sper ca fiecare dintre ei să își găsească un angajament în sezonul ce va urma, mai ales că există o lipsă acută de jucători români.

Te-ai remarcat cu 34 de puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive. Ce ne poți spune despre prestația ta ?

A fost seara mea din punct de vedere statistic, dar mai importantă este victoria. Asta a contat la sfârșitul zilei.

Cum ai caracteriza parcursul vostru ?

A fost un sezon lung și pot spune că am lăsat o impresie bună, reușind să câștigăm partide importante cu echipe de top. 11 victorii la a doua participare în Liga Națională înseamnă mult pentru formația din Giurgiu.

Ce crezi că o să se întâmple mai departe cu CSȘ ?

Eu sper ca CSȘ să rămână în continuare și să se găsească un suport financiar. Ar fi păcat ca echipa să dispară peste noapte după câte eforturi s-au făcut.

Ce planuri ai pentru vacanță, respectiv anul următor competițional ?

Este devreme să mă pronunț la sezonul următor. În acest moment sunt liber de contract și nu mă voi grăbi în luarea unei decizii deoarece este foarte important pentru mine unde voi evolua în viitor.

*Foto: Andrei Sfetcu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!