Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vulc: „Sper să ne revenim”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.11.2014

CSU Atlassib Sibiu a pierdut pe terenul celor de la Energia Târgu Jiu fără a da o replică pe măsură oltenilor, scor 53-69. După acest meci, antrenorul secund al Sibiului, Cătălin Vulc, a subliniat faptul că echipa sa a făcut un meci slab împotriva celor de la Energia.

„Am făcut un meci mai slab. Am avut niște procentaje catastrofale și poate din această cauză a apărut o stare de frustrare, pentru că nu am fost în stare să marcăm coșuri ușoare de sub panou. Au fost momentele în care echipa din Târgu Jiu a reușit să se desprindă. A urmat apoi o cursă de urmărire, dar a fost foarte greu să-i putem ajunge. Felicit echipa din Târgu Jiu pentru victorie. Noi nu ne-am ridicat, din păcate, la înălțimea meciului. Ambele echipe au avut un start ezitant, doar că Energia s-a desprins prima. Ca și o comparație cu sezonul trecut, Energia arată mult mai bine, ca și dovadă parcursul bun din EuroChallenge. În Cupa României, când vom fi din nou adversari, vom vedea ce va fi. Mai sunt multe meciuri până atunci. Sper să ne revenim, să fim într-o formă mai bună și să nu arătăm ca în acest meci”, a declarat Vulc, fiind citat de site-ul oficial al clubului din Târgu Jiu. 

Sibienii ocupă în acest moment poziția a 5-a în Liga Națională de Baschet Masculin, având la activ 11 puncte și un bilanț de 4 victorii și 3 înfrângeri. În runda următoare, galben-albaștri vor primi în Sala Transilvania vizita celor de la BC Mureș Târgu Mureș. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!