Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

C. Lee, „double-double” în insuccesul Galaţiului de la Timişoara

Dan Oancia

Dan Oancia
08.11.2014

Gălăţencele nu au izbutit să îşi ia revanşa în faţa celor de la BCM Tymes Politehnica Timişoara, după ce echipa din Banat a eliminat-o din optimile de finală ale Cupei României. Phoenix Galați a cedat la capătul unui joc în care nu a pus prea mari probleme adversarelor sale, diferența din final fiind de 25 de puncte, 82-75.

Cea mai bună jucătoare din tabăra oaspetelor a fost C. Lee, care a bifat un „double-double”. Baschetbalista de la Galați a încheiat disputa cu 19 puncte și 13 recuperări. Aceasta a fost urmată în topul celor mai bune marcatoare de I. James, care și-a trecut în cont 17 puncte și cinci recuperări. Armstead a avut 8 puncte, șase recuperări și o pasă decisivă, iar Hamilton a imitat-o la categoria puncte marcate.

Phoenix Galați va juca mâine în fieful celor de la Univ. Goldiș ICIM Arad, disputa urmând a începe de la ora 13.

*Foto: presagalati.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!