Stiri Juniori U17 Masculin

CCCLT a decis că meciul dintre CSȘ Sibiu și CS Total Sport Argeș se va rejuca

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
29.01.2017

Meciul din CN U 18, grupa III – B masculin, dintre CSȘ Sibiu și CS Totat Sport Argeș Pitești se va rejuca, anunță CCCLT într-un comunicat de presă. Partida disputată în data de 20 ianuarie la Sibiu a fost întreuptă de arbitrii cu aproximativ 2 minute și jumătate înainte de final pentru acumularea a trei greșeli tehnice notate cu „B” în rubrica antrenorului echipei din Pitești: în minutul 7 din primul sfert, minutul 4 din sfertul 2 și în minutul 7 din sfertul 4.

Referitor la acest caz, CCCLT a transmis un comunicat de presă în care anunță că, în ședința din data de 26 ianuarie, în urma analizării celor partru documente legate de joc avute la dispoziție - Foaia Oficială de Scor a jocului, Rapoartele celor doi arbitri și Punctul de vedere al CS Total Sport Argeș Pitești,  cât și a prevederilor ROJB și RGOC – s-a concluzionat că arbitrii nu au procedat conform prevederilor jocului de bachet.

„Arbitrii nu au respectat prevederile ROJB, art. 36.3.4, paragraf 2 (referitor la antrenori) si RGOC, art. 20.13, (in sensul că, întreruperea desfășurării jocului s-a făcut fără a utiliza toate mijloacele regulamentare pe care arbitrul le are la dispoziție pentru continuarea lui)”, se arată în comunicatul de presă publicat de site-ul Federației Române de Baschet.

Astfel, CCCLT a decis că meciul se va rejuca la Sibiu în data de 12 martie. De altfel, cazul va fi înaintat către CCAB (Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet) și către CD (Comisia de Discipilă a Federației de Baschet) pentru analizarea și luarea unor măsuri cu privire la prestația arbitrilor, respectiv comportamentul jucătorilor și antrenorului echipei CS Total Sport Argeș Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!