Stiri Acvile

CE U18 - România a fost învinsă de Portugalia după o repriză de prelungire

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.07.2015

România a pierdut pentru primă dată în cadrul Campionatului European U18 Divizia B din Austria, după două victorii în primele jocuri, contra Scoției și Slovaciei. Portugalia a fost prima echipă care i-au învins pe tricolori, după o repriză de prelungire.

Tricolorii au început bine partida, desprinzându-se la 13 după 7 minute de joc. Portugalia nu a mai permis echipei noastre să marcheze până la finalul actului inaugural iar diferența s-a redus la doar 4 puncte, 21-17. În sfertul secund cele două echipe s-au anihilat reciproc, fiecare marcând câte 22 de puncte. După pauză, România și Portugalia au ieșit de la cabine fără poftă ofensivă iar sfertul trei s-a încheiat cu scorul de 9-7 în favoarea tricolorilor. România a început foarte bine actul decisiv și înainte ultimelor 3 minute avea un avantaj de 9 puncte. Portugalia a reușit să revină miraculos pe mâna lui de Sousa Anjo Brito și Camacho Sa, trimițând meciul în prelungiri după 63-63 în timpul regulamentar. În repriza suplimentară cele două echipe au alternat la conducere în debut. Batista de Oliveira cu 5 puncte la rând au dus Portugalia în avantaj 74-71 cu 8 secunde rămase de joc. Tudor Ghoerghe a păstrat șansele României după ce a transformat două libere. După ce Goncalves Rodrigues a ratat o liberă și Nandor Kuti a irosit în ultima secundă șansa de a trimite partida într-o nouă partidă de prelungiri, scor final 75-73 pentru Portugalia.

Remarcații partidei:

România: Tudor Gheorghe 18 puncte, 7 recuperări și 7 pase decisive; Rareș Uță 17 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă; Bogdan Nicolescu 13 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisiv; Nador Kuti 11 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive.

Portugalia: de Sousa Anjo Brito 16 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive; Batista de Oliveira 15 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive; Camacho Sa 12 puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    goran
    D-nul Goran a avut o contributie decisiva. Mare antrenor....

    cu 8 ani în urmă (26.07.2015) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    am pierdut
    Datorita unui nr mare de tournovere 22 fata de 13 ale adversarilor, Kuti cu 7 si gheorghe cu 5 au fost campioni. Acedte gredeli au adus 21 de puncte usoare adversarilor. In rest am avut procentaje mai bune la aruncari din actiune si superioritste neta la recuperare. Ce folos....

    cu 8 ani în urmă (26.07.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe start :

    Titlu
    Kuty multe minute și mingii pierdute pot înțelege a mers pe mâna lui este cel mai experimentat,t Gheorghe a avut un meci foarte bun ,Nicolescu la muncă sub coș,uța neașteptat de bun pt mine cel puțin,Berceanu din păcate doar prin forță brută nu merge mai trebuie și inteligență în joc dar nu e de condamnat,varna joacă 6 min da 8 pct,Iliescu 21 min și zero pe linia statistică ,pt mine varna are 2 clase peste Iliescu dar goran decide,ceilalți au primit câte 5-6 minute deși când mai era aproximativ un minut îl schimbi pe uța cu popă considerând ca ai câștigat meciul uța făcând double ,dacă studiez mai bine statistică mai găsesc,a să zică unii ca jocul lui Iliescu nu s a văzut pe statistică

    cu 8 ani în urmă (26.07.2015)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      kuti
      Cu slovacia 40 min, cu portugalia 44;30 ls intensitate maxima. Chiar nu putea sa-l odihneasca 4-5 min in meciul asta , sa fie mai prospat pe final ? Si petrache a intrat bine in meci in sf. 2 , 2 pct 2 rec si il scoate dupa mai phtin de 2 min. .

      cu 8 ani în urmă (26.07.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!