Stiri Acvile

CE U18 - România va întâlni Danemarca şi Austria în lupta pentru locurile 9-16

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.07.2015

Naţionala U18 masculină a României a terminat pe locul 4 faza inaugurală a Campionatului European Divizia B din Austria şi astfel va continua competiţia în lupta pentru locurile 9-16. 

În Grupa H de clasificare, tricolorii vor da piept miercuri şi joi pe rând cu Danemarca şi Austria. În această grupă se află de asemenea şi Portugalia, însă băieţii lui Goran Vrkic şi portughezii s-au întâlnit deja în prima fază a grupelor, acolo unde România a cedat în prelungiri şi astfel porneşte din start cu un eşec în a doua fază a Europeanului. 

Astfel, situaţia în Grupa H de clasificare se prezintă astfel:

     Echipă       Victorii       Înfrângeri       Puncte   
1.    Danemarca    1 0 2
2. Portugalia 1 0 2
3. România 0 1 1
4. Austria 0 1 1

Dat fiind faptul că există două astfel de grupe de clasificare pentru locurile 9-16, primele două clasate din fiecare grupă vor juca ulterior pentru locurile 9-12, în timp ce formaţiile clasate pe locurile 3-4 vor juca pentru 13-16. 

Meciul dintre România şi Danemarca se va disputa miercuri, 29 iulie, începând cu ora 18:00, în timp ce disputa cu ţara gazdă este programată joi, 30 iulie, de la ora 15:45.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!