Stiri Acvile

CE U18F. România a încheiat competiția de la Dublin pe locul opt

Valentin Todea

Valentin Todea
14.08.2017

După un parcurs fără greșeală în grupa C de la Campionatul European rezervat diviziei B de la Dublin, Irlanda, selecționata feminină U18 a României a terminat turneul continental pe poziția a opta. În lupta pentru locurile 7-8, România s-a văzut înfrântă de Israel la limită, scor 67-69. Pe sferturi, tabela a indicat 17-15, 18-14, 19-21 și 13-19.

Elevele lui Cătălin Tănase au avut un avantaj și de zece puncte în debutul sfertului trei, însă doar patru puncte despărțeau cele două combatante înainte de ultimul act, 50-54. Tricolorele au început bine sfertul patru și păreau că se vor desprinde de adversar, Maria Ferariu punctând pentru 61-52 cu șapte minute rămase până la final. Adversarele s-au apropiat treptat și au preluat conducerea, ultimul coș al partidei fiind înscris din apropiere de Irina Părău cu un minut și jumătate până la încheierea disputei.

Nicoleta Ghiță și Maria Ferariu au înscris câte 12 puncte, în timp ce Nicolett Orban a fost cea mai eficientă componentă a naționalei noastre, aceasta adunând 11 puncte, 9 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și un capac.

*foto: fiba.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Oricum
    merita felicitari fetele. Au ratat, nu fara lupta, accederea in divizia superioara, dupa un parcurs impecabil in serie.
    La caderea de moral de dupa infrangerea in meciul cu UK posibil sa fi avut un aport substantial "mirificul" parcurs al urmaselor de la U16.
    Oricum, vor aduce un plus de valoare si spectacol in LNBF.
    Inca o data, felicitari si capul sus fetelor! Voi chiar puteti...

    cu 6 ani în urmă (14.08.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!