Stiri Acvile

CE U18M - Double-double de senzație pentru Emanuel Cate

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.07.2014

Emanuel Cate reușește o nouă partidă solidă pentru reprezentativa României U18 care participă la Campionatul European organizat în Bulgaria, la Sofia. Pivotul ce măsoară 2.06 metri a reușit a patra partidă în care a terminat în double-double. Singurul meci în care nu a reușit această performanță la acest turneu a fost în meciul cu Olanda.

Așa cum ne-am obișnuit deja, Emanuel Cate a fost titular și a evoluat timp de 34 de minute. În acest interval acesta a totalizat 13 puncte, 21 de recuperări și 3 capace. Pivotul a marcat 6/10 de la 2 puncte și 1/2 de la linia de libere. Cele 21 de recuperări îl poziţionează în acest moment pe Cate pe primul loc la acest capitol în întreaga competiție.

Sportivul originar din București care acum evoluează la juniorii lui Real Madrid are medii pe meci în competiția de la Sofia de 14.4 puncte, 12.0 puncte și 1.0 recuperări. Emanuel Cate a fost cel mai important baschetbalist al României la acest turneu final.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!