Stiri Acvile

CE U18M - Rareș Uță, omul meciului dintre România și Irlanda

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.07.2014

Rareș Uță a fost cel mai bun jucător al României în meciul câștigat în fața Irlandei, cu scorul 65-58. Sportivul originar din Târgu Mureș a izbutit cea mai bună performanță a sa la Campionatul European U18 Divizia B de la Sofia.

Venit de pe banca de rezerve, Rareș Uță a bifat 25 de minute în partida cu selecționata irlandeză. Acesta a contabilizat 26 de puncte, 5 recuperări, o intercepție și 4 capace. Pivotul ce măsoară 2.11 metri a înscris 11/12 aruncări de la 2 puncte, 0/1 de la 3 puncte și 4/7 de la linia de libere. Uța a fost și cel mai bun marcator al meciului.

Rareș Uță a jucat în toate cele cinci meciuri disputate până acum de România la Campionatul European U18. Jucătorul de la Unicaja Malaga are medii în aceste partide de 6.2 puncte și 3.2 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii