Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CE U20M: Emanuel Cațe, MVP-ul turneului de la Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
23.07.2017

cate_mvp_ce_u20m

Naționala U20 masculin a României a reușit să câștige Turneul Eurobasket U20, divizia B, care s-a desfășurat la Oradea, în urma finalei cu Croația, scor 80-67.

Principalul marcator în acest turneu al naționalei conduse de Tudor Costescu a fost Emanuel Cațe. Jucătorul originar din București a reușit câte un double-double în fiecare dintre partidele pe care România le-a disputat la Oradea. În finala împotriva Croației, Cațe a reușit 20 de puncte cu 14 recuperări și un +29 la eficiență.

Bucureșteanul a strâns în acest turneu medii de 15,7 puncte, 12,7 recuperări, 2,5 pase decisive, 2,5 capace și 1,5 intercepții, cu un procentaj de 59,6% din acțiune și 56,8% la libere.

Grație acestor prestații, Emanuel Cațe a fost numit MVP-ul turneului de la Oradea.

Cu această victorie, România U20 revine în prima divizie a baschetului european.

*foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!