Stiri Juniori U17 Masculin

CN Aurel Vlaicu a câștigat titlul național la U20

Paul Olar

Paul Olar
15.04.2016

CN Aurel Vlaicu București este noua campioană națională la categoria U20 masculin. Gruparea din capitală a învins în ultimul joc de astăzi pe U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, scor 90-81. Turneul final a avut loc la Focșani.

Chiar dacă Aurel Vlaicu, LPS Focșani și U-BT au încheiat la egalitate de puncte întrecerea, coșaverajul i-a ajutat pe baschetbaliștii lui Cristian Claudiu Teodorescu să pună mâna pe medaliile de aur. Pe locul doi s-a clasat LPS Focșani, în timp ce U-BT a terminat pe trei. În fine, LPS Bihorul a încheiat pe patru.

Echipa ideală a turneului a fost alcătuită din următorii baschetbaliști: Cristian Mainea (Aurel Vlaicu), Marius Ciotlăuș (Focșani), Bobe Nicolescu ( LPS Oradea), Wilhelm Brosser (U-BT) și Daniel Mainea (Aurel Vlaicu).

Totodată, premiile individuale au fost adjudecate de următorii sportivi:

MVP: Marius Ciotlăuș (Focșani)

Cel mai bun marcator – Marius Ciotlăuș (Focșani)
Cel mai bun recuperator – Marius Ciotlăuș (Focșani)
Cel mai bun pasator – Radu Avramescu (Aurel Vlaicu)
Cel mai de perspectivă jucător – Bobe Nicolescu (LPS Oradea)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!