Stiri Juniori U17 Masculin

CN U18 masculin și feminin - Gazdele turneelor finale

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.04.2015

Federația Română de Baschet a anunțat prin intermediul site-ului propriu datele și locațiile de desfășurare a întregii faze finale a CN U18 masculin și feminin, atât din punct de vedere al turneelor finale, cât și din punct de vedere al turneelor de recalificare. 

Astfel, turneele finale CN U18 masculin și feminin sunt programate în perioada 29 aprilie - 3 mai 2015. Turneul băieților va fi organizat la Cluj-Napoca în Polivalentă, în timp ce competiția feminină va avea loc la Alexandria în Sala Sporturilor din localitate. 

De asemenea, turnele de recalifcare se vor disputa în perioada 24-26 aprilie. Competiția băieților va avea loc la Târgu Jiu în Sala Sporturilor, în timp ce întrecerea fetelor va fi găzduită de Sala „Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca. 

Conform site-ul FRB, în cursul zilei de marți, 28 aprilie, se vor desfășura în cele două locații ale turneelor finale restanțele normelor de control. De asemena, tot în 28 aprilie, seara, va avea loc ședința tehnică a turneelor finale, iar locația și ora exactă vor fi anunțate în timp util.

*Foto: Manases Sandor (u-mobitelco.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!