Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo Bucureşti învinge pe CSM CSU Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.02.2017

CS Dinamo Bucureşti învinge pe CSM CSU Oradea cu scorul de 93-81 (18-25, 22-19, 22-21, 31-16)

De la CS Dinamo Bucureşti s-au remarcat: Danilo Tasic cu 21 puncte (2x3), 11 recuperări și 2 pase decisive, Rajko Kljajevic cu 16 puncte și 6 recuperări și Marko Sutalo cu 15 puncte (3x3), 3 recuperări și 5 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Andrei Mandache cu 20 puncte (4x3), o recuperare și 3 pase decisive, Branko Mirkovic cu 17 puncte (4x3), 2 recuperări și 7 pase decisive și Sean Morgan Denison cu 13 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

15 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    I-ati facut mari, bravo boss. Sa vina domnii care ziceau ca Pasca si Bobe sunt calitate, ca Nicoara e sef de sef, da sa vezi Franklin ca nu e ciorba reincalzita. Abia astept baia mare, asa facem si noi moral.

    cu 7 ani în urmă (04.02.2017)
    • CSM CSU Oradea andreiuts93:

      Baia Mare...
      Pacat ca nu mai avem ocazia sa jucam cu Baia Mare... :(

      cu 7 ani în urmă (04.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      ..nu ma pot abtine, imi cer scuze...
      Mi am promis ca numai scriu, mai ales legat de alte echipe (clujean fiind!),dar nu ma pot abtine!Din punctul meu de vedere(noi doi am mai discutat ca ne situam cumva in posturi diferite, nu inteleg ce credeti dvs. ca Pasca sau Bobe ar putea face cand intra pe parchet in fragmente de 1 minut , un minut jumatate!E clar ca sunt solutia de avarie, pentru ai odihni pe "altii" care si la acest meci si la altele au fost de....(vezi Zeno 26 minute cu Dinamo sau Pasalic ,20 de minute, cu statisticile care le vedeti, dar mai ales cu jocul individualist care destabilizeaza tot!).Ce sa mai spun de Nicoara pe care Achim il foloseste mai ales daca nu i merge(ieri era in mana, dar antrenorul n-a sesizat!)si care oricum este "servit" sub cos doar de jucatorii romani... sau de straini cand reprezinta ultima solutie,in ultima secunda, ca deh n-o sa si strice ei statistica. Poate nu-i ca mine, eu asa vad-doua tabere- strainii(mai putin Will si Denison) cu interesele lor,statistica lor,goana dupa urmatorul contract si romanii -Mandache si Nicoara luptatori si incercand sa se muleze pe poftele coechipierilor straini, Tibarna,Pasca , Bobe, Petrisor,care incearca atat cat prind in teren sa aduca si ei ceva in plus.Trebuie sa recunoasteti ca fiecare dintre ei au avut si momente bune si momente proaste...dar cine nu a avut?Nu cred ca puteti spune ca ati pierdut vreodata pe mana vreunuia dintre cei scrisi ultimii...dar despre"mana" strainilor? Nu v-am scris pentru a face polemica,stiti deja ca sunt un sustinator al jucatorilor romani, oriunde ar juca ei, este doar un punct de vedere.

      cu 7 ani în urmă (05.02.2017)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Corect
      Foarte bine punctat. Subsriu 100 %....

      cu 7 ani în urmă (05.02.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Foarte bine faceti ca mai scrieti, doar pentru ca nu tineti cu o anume echipa nu va ia dreptul sa aveti pareri despre baschet sau echipa in general. Pasca si Bobe din pacate nu joaca in mici fragmente, ci au norocul sa prinda 5-10 minute pe meci, eu respect faptul ca sunteti un sustinator al jucatorilor romani dar faptul ca ei sunt in teren doar o anume perioada de timp nu-i scuteste de nevoia de a contribui pe ambele faze ale partidei. Daca joci 30 de secunde, sa joci baschet, nu sa dansezi pe teren sau sa faci faulturi si airball-uri aiurea. Am mai spus-o si o repet, strainii nostrii sunt in mare masura cei de anul trecut, si nu stiu daca pot sa cred ca Mirkovic si Pasalic sunt pe filmul lor, Mirkovic e un bun profesionist iar Muha pune enorm suflet si se macina meci de meci, poate ca de la accidentarea lui Barnette Zeno a devenit mai individualist, dar e un jucator pe care nu pot sa-l condamn la cate a facut pentru CSM in anul in care a fost aici, pana acum. Intr-adevar mi se par de prost augur repatrierile lui Lucic, care este un jucator extrem de oscilant, si a lui Will, care are nevoie de cel putin 5 meciuri cu minute multe (20+) ca sa-si intre in schema si forma de joc, nu neaparat fizica. Trebuia adus un jucator exact pe profilul lui Barnette, un scorer dovedit care sa duca echipa in spate si sa aiba acel aport de 10 puncte minim pe meci, si solutii erau. Managementul transferurilor a fost dupa parerea mea, in ceea ce priveste strict extra-transferurile, deficitar, au incercat sa lege in iarna, in 2-3 saptamani, ceea ce anul trecut s-a legat intr-un sezon linistit, fara meciuri in Europa, cu oportunitati ample de antrenament si bonding. Anul asta, e stres, sunt deplasari, se depune mult efort si e multa presiune, si aici am ajuns. Atata timp cat aceasta echipa, la calitatea de care dispune, nu se situeaza intre primele 4 la sfarsitul sezonului regulat, e un sezon ratat. Cu primele 2 meciuri in deplasare in playoff ne va fi enorm de greu impotriva oricarui adversar. Lipseste acel sentiment de coeziune si spirit de echipa, lipseste inchegarea, dar lipseste parca si dorinta de a etala baschet si a nu trai strict din vedetisme. Ma rog, intr-un final, ei stiu cel mai bine ce e acolo si managerul si antrenorul stiu cum sa raspunda sau ce sa faca mai departe, dar sa fie pregatiti sa-si asume rezultatele la sfarsitul sezonului.

      cu 7 ani în urmă (05.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      ...si iar nu ma abtin...
      Deci:1. Si Pasca si Bobe joaca 5 -10 minute adunate intr un meci,nu legate...este o mare diferenta sa "umpli" 40 de secunde de final de sfert si încă 1 minut sfertul următor..doar pentru a se odihni alt jucător.Este clar ca nu esti băgat sa faci vreo actiune personala....umpli un gol!! La Timisoara spre ex. ,Bobe a jucat legat 5 min si a fost de bine!

      cu 7 ani în urmă (05.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      ..continuare
      2. Si Muha si Mirkovic isi dau sufletul..pentru ei..nu pentru echipa! O sa vedeti miercuri!! De Muha..cunoastem bine cum îi,mai ales pe banca!

      cu 7 ani în urmă (05.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      ....
      Despre Zeno..la fel..o sa vedeti miercuri o alra " fata". Din păcate străinii pleacă isi vad de treaba pe bani buni...iar oalele se sparg ..pe unde se poate!! O seara buna, încă mai sunt sanse!

      cu 7 ani în urmă (05.02.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Intr-adevar, strainii joaca in primul rand pentru ei, dar pentru asta eu zic si ca simt si ei ca nu e ok la echipa ceva anul acesta, si nu isi risca cariera aiurea, cu pretul unei accidentari, asa ca joaca unde stiu ca sunt vazuti cu un plus de energie si entuziasm. Raman la parerea ca le dati prea mult credit jucatorilor romani, pentru ca eu am vazut ieri un Basti dezinvolt ca de obicei, la Baia Mare evolueaza un Tohatan care e de mare viitor, este Paun la Timisoara, Gheorghe la Cluj, sunt jucatori tineri care puteau fi crescuti de Achim in felul in care el stie sa slefuiasca talente si sa faca din rahat bici, dar aia la inceputul sezonului cand nu aveau contract. Noi, din postura de campioana si probabil ca pret al contractelor, am dat curs aceluiasi nucleu, problema e ca am gresit chimia. O seara placuta.

      cu 7 ani în urmă (05.02.2017)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Slefuit talente
      Ce talente a slefuit Achim la Oradea ? Niciunul. Achim prefera sa joace cu sportivi experimentati si foarte disciplinati care inteleg rapid ce le cere. Din acest motiv nici nu prea iubeste americanii, Barnette si Zeno fiind exceptii. Asa ca sa o mai lasam cu slefuitul talentelor. Lupusavei, Pasca, Pop sunt talentele slefuite de el. Nici Tibarna nu a fost slefuit, i s-au acordat minute si atat. Ce mari progrese a facut in ultimii 2 ani ? Achim este face un scouting foarte bun, este un analitic desavarsit dar nu slefuitor de tineri jucatori

      cu 7 ani în urmă (05.02.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Cel putin Corpodean si Petrisor au venit desculti si deocamdata au cate un pantof pe picior.

      cu 7 ani în urmă (05.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      ...sa fim seriosi!!!
      Averi dreptate dle moldovean!! Îmi doresc ca măcar Bobe sa incerce si alta "slefuire".

      cu 7 ani în urmă (05.02.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 6X :

    Opinie.
    Eu cred ca ceva nu-i inregula la echipai, sunt ceva probleme. Visurile ín Cupa Rom. sí campionat se duc.

    cu 7 ani în urmă (04.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Echipa...
    Cred ca asta este problema...Oradea nu joaca ca si o echipa...
    Felicitari Dinamo. Ati aratat frumos si astazi dupa ce ati dat de podea cu Steaua.

    cu 7 ani în urmă (04.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea afganul :

    Rusine
    Am ajuns in ultimul hal indifrent de meciurile jucate in europa de toate echipele din romania sau jucam la pariuri acum......14 Dinamo / 1 Oradea canu mai inteleg dar este totusi batjocura.....sa va fie rusine de iubitotii de baschet din Oradea

    cu 7 ani în urmă (04.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!