Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo Bucureşti învinge pe SCM Universitatea Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.01.2017

CS Dinamo Bucureşti învinge pe SCM Universitatea Craiova cu scorul de 88-86 (23-18, 13-25, 22-22, 30-21)

De la CS Dinamo Bucureşti s-au remarcat: Marko Sutalo cu 28 puncte (5x3) și 2 pase decisive, Slobodan Dundjerski cu 19 puncte (3x3), 6 recuperări și 11 pase decisive și Danilo Tasic cu 18 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Darius Hargrove cu 20 puncte (4x3), 2 recuperări și 3 pase decisive, Jamar Nathaniel Abrams cu 16 puncte și 6 recuperări și Tayloe Pashon Taylor cu 14 puncte (1x3), 4 recuperări și o pasă decisivă.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

6 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Craiova
    Sa va duceti toti acasa,in frunte cu retardatul ala de Vuksanovic.Nu am vazut de mult o echipa atat de slaba in aparare si in general d.p.d.v tactic.Daca cu acest lot iei bataie de la Dinamo,ce se mai poate spune ? Ar fi multe de spus, dar plictisim lumea.Toma daca tot te-ai intors la echipa si ai zis ca tii aproape,ia frate "cutitul"si taie in carne vie. Sa va fie RUSINE !!!!!

    cu 7 ani în urmă (29.01.2017) Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    FUCK
    Ba nu se poate asa ceva.Nu-mi vine sa cred ca am mancat iarasi bataie.

    cu 7 ani în urmă (29.01.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257 :

    comentarii
    guys ... tineti va rog comentariile in limita decentei :)

    cu 7 ani în urmă (29.01.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Ciudat...
    Sa ai in lot atatea "vedete" care cu siguranta iau un sac de bani si sa nu reusesti sa joci...este ciudat...si fara antrenor (care oricum este pe langa baschet) si cu atata experienta si valoare, jucatorii trebuiau sa arate mai mult baschet... Ciudat....

    cu 7 ani în urmă (30.01.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    HAOS !!!!!!
    Din pacate revin la titlul pe care l-am avut si la ultima postare. Si totusi HAOSUL continua.
    Am inceput campionatul cu sase straini + Lupusavei. Acum avem alti sase straini + Burlacu. Am avut un director tehnic, acum avem altul. Numai VUKSANOVIC este vesnis la acest club, asa cum am aratat cel mai slab antrenor, dar cu contract pe doi ani. De ce oare, si cine l-a facut ?
    In rest la acest club este aceeasi lipsa de viziune si profesionalism. Daca tot ai ratat acest sezon, de ce nu economisesti niste bani si sa te apuci sa aduci niste tineri de perspectiva?
    Oare la nesfarsit va merge cu : HARGROVE, BURLACU, BUREAU etc?
    Evident ca nu. Baietii sunt si la final de cariera, cauta un loc caldut de unde sa mai suga niste banuti in memoria zilelor glorioase.
    Evident ca noua nu ne trebuie tineri dornici de performanta si afirmare. Noua ne trebuie gloabe (care traiesc din amintiri), dar care stiu lectia parandaratului.
    Noi aducem numai bosorogi, "fosti"cei mai buni pasatori, cei mai cei, dar care nu mai sunt in stare sa stea in ghete pe teren, daraminte sa alerge 40 minute.
    Singurii care in decursul vremii au transferat un "VIITOR"CASTIGATOR DE EUROLIGA au fost cei de la OTOPENI.
    VA NAI AUCETI AMINTE DE RICKY HICKS (viitor castigator de EUROLIGA cu Maccabi)?
    Si totusi cine il tine pe VUKSANOVIC ?

    cu 7 ani în urmă (30.01.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      !!
      Suntem noi mai "ardeleni", dar daca prin absurd il aveam pe bezmeticu' ala pe banca, de mult nu mai intra in sala....chiar ciudat!

      cu 7 ani în urmă (30.01.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!