Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo București a obținut cea de-a doua victorie în acest sezon, în fața celor de la Poli Iași

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
26.04.2018

dinamo poli iasi amedeo casale

CS Dinamo București s-a impus în deplasare pe terenul celor de la Politehnica Iași la o diferență de 22 de puncte, scor 86-64.

Amedeo Casale a fost cel mai bun jucător al partidei, reușind să termine partida în double double, cu 35 de puncte și 21 de recuperări, la care a mai adăugat 4 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +49. Cu acest indice al eficienței, Casale a doborât recordul anterior, stabilit de Radu Paliciuc, chiar în returul cu Dinamo, care era de +48.

Dinamovistul a petrecut 40 de minute pe teren, timp în care a marcat 13/18 de la 2 puncte(72%), 1/2 de la 3 puncte(50%) și 6/6 de la linia de fault(100%).

În această ediție a LNBM, Casale a adunat medii de 14.9 puncte, 5.6 recuperări și 1.6 pase decisive pe meci.

Pentru Dinamo urmează acum ultimul meci, în compania celor de la Timba Timișoara, care se va juca vineri în deplasare, de la ora 17:00.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!