Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Gaz Metan Mediaș, înscrisă în ultimul moment în LNBM

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.07.2015

Foto: Răzvan Păsărică

Sezonul 2015/2016 aduce mai multe noutăți la nivel de Liga Națională de baschet masculin. Federația Română de Baschet va implementa un nou sistem competițional, cu un număr de cel puțin 32 de jocuri pentru toate cele 12 echipe angrenate în stagiunea următoare. Toate aceste modificări au fost aprobate în cadrul ședinței de Birou Federal ce a avut loc miercuri dimineață la București.

Deznodământul întrunirii de ieri a fost unul fericit în ceea ce privește gruparea CS Gaz Metan Mediaș. Asupra înscrierii în Liga Națională de Baschet masculin a formației de pe malul Târnavei Mari plana un val de incertitudine, risipit chiar în cadrul ședinței. Cu toate acestea, conducerea clubului medieșean a transmis federației că se va înscrie în stagiunea 2015/2016 cu rezerva că în cazul unei lipse de fonduri ce va duce la retragere, clubul nu va fi depunctat ori sancționat de către forul românesc. Se pare că această condiție a fost acceptată de către FRB.

Având în vedere înscrierea de ultimul minut a medieșenilor, dar și din sursele noastre, bugetul clubului sportiv va fi unul asemănător cu cel din stagiunea precedentă. În momentul de față, sub contract cu Gaz Metan Mediaș se află tinerii Horia Cristiean și Vlad Solopa. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!