Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CS SCM Timișoara întâlnește ultima clasată la Oradea

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.03.2018

CS SCM Timișoara și UPM BC Sirius Târgu Mureș se întâlnesc în a doua zi a turneului găzduit de Arena Antonio Alexe din Oradea. Alb-violetele pornesc clar din postura de favorite în acest meci.

Șase puncte sunt între cele două echipe în clasament. Timișorencele au 24, după 7 victorii și 10 înfrângeri. Sirius are 18 puncte, cu o singură victorie și 16 înfrângeri. Alb-roșiile sunt singurele în afara play-off-ului în acest sezon și au rămas fără toate jucătoarele străine înainte de turneul de la Oradea. Nici cea mai experimentată jucătoare autohtonă, Meszaros nu a putut juca în prima zi a turneului din cauza unei accidentări.

Bănățencele mai speră la locul 6, dar pentru asta au nevoie de o victorie a celor de la CSU Alba Iulia în duelul cu FCC ICIM Arad. Dacă arădencele se impun în primul meci al zilei, atunci își adjudecă locul 6, indiferent de rezultatul cu timișorencele din ultima etapă.

Și formația de pe Bega a avut parte de plecări importante, rămânând cu doar două straniere. Dar în lotul alb-violet sunt și jucătoare autohtone experimentate, care au arătat că pot face pasul înainte când este nevoie.

Va fi a treia confruntare oficială între mureșence și timișorence. Precedentele două le-au revenit clar alb-violetelor. 86-56 a fost în tur, la Timișoara, iar în retur scorul a fost 60-85.

În prima zi de la turneul orădean, CS SCM s-a impus cu 66-47 în fața celor de la CSU Alba Iulia și și-a asigurat locul 7. Sirius a pierdut cu 44-81 în al doilea meci, cu FCC ICIM Arad, echipa cu cele mai multe străine din grupa 6-9.

Partida dintre UPM BC Sirius Târgu Mureș și CS SCM Timișoara se joacă astăzi, de la ora 20, la Arena Antonio Alexe. Vor fluiera: Amalia Marchiș, Dan Narcis și Tiberiu Șerbulea. Comisar a fost desemnat Viorel Constantinescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!