Stiri

CSA Steaua, înfrângere pe terenul lui Cherkaski Mavpy

Eduard Popa

Eduard Popa
31.10.2018

cherkavski steaua

CSA Steaua a pierdut duelul disputat în deplasare cu echipa ucraineană Cherkaski Mavpy, scor, în etapa a treia din faza grupelor FIBA Europe Cup.

Steliștii au jucat fără Ante Delas și Nikola Malesevic, ambii accidentați, motiv pentru care Sasha Ocokoljic a început în primul cinci cu Andrei Mandache, Radu Vîrnă, Aleksandar Vlahovic, Zarko Djuric și Skylar Spencer. De partea cealaltă, ucrainenii au început meciul în formula Chumakov, Kolchenko, Skapintsev, Arnett și Young.

Gazdele au început mai bine partida, iar după coșul de 3 puncte al lui Kolchenko aveau un avantaj de șapte puncte (9-2). Steliștii au reintrat în meci și chiar au reușit să egaleze la 11, după un cârlig al lui Spencer. A urmat iarăși un parțial de 8-3 pentru Cherkaski, dar roș-albaștrii au pus ultimele puncte pe tabelă în primul sfert, printr-un coș de 3 semnat de Radu Vîrnă (17-19). Sfertul secund a fost din nou echilibrat. Steaua chiar a preluat conducerea în două rânduri, după reușitele lui Negoițescu sau Vlahovic (21-20). Ucrainenii au revenit pe tabelă prin Skapintsev sau Kolchenko, iar la finalul primei reprize aveau un avantaj de 6 puncte, scor 43-37.

A doua repriză a fost una slabă pentru Steaua, elevii lui Ocokoljic fiind depășiți de situație, în special din cauza rotației extrem de scurte, roș-albaștrii folosind numai 7 jucători. Cu toate acestea, la finalul sfertului al treilea diferența era numai de 10 puncte, scor 63-53 pentru gazde. Cherkaski a dominat însă ultimul sfert. Cu un Chris Cokley în zi de grație, ucrainenii au reușit un sfert patru foarte bun, pe care l-au câștigat cu 27-11 și au stabilit scorul final la 90-64.

Chris Cokley a fost cel mai bun om al meciului, cu 26 de puncte și 10 recuperări, Olaksandr Skapintsev a marcat 19 puncte, în timp ce Dmytro Kolchenko a marcat 14 puncte cu 8 recuperări. De partea cealaltă, Zarko Djuric a marcat 16 puncte și Andrei Mandache 11, fiind singurii steliști în double-digits.

După acest meci steliștii rămân fără victorie în Europa în trei etape, în timp ce Cherkaski Mavpy obține prima victorie.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!