Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua renunţă la un jucător

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
21.10.2018

Unul din jucătorii cu experienţă aduşi după scindarea CSM - CSA Steaua s-a despărţit deja de echipa vicecampioană. Înainte de Steaua, Ante Gospic a jucat pentru Cibona Zagreb, Rhein Stars Köln şi pentru echipa universităţii Flagler din divizia secundă a NCAA.

Ante Gospic

Jucătorul originar din Zadar, Croaţia a fost utilizat doar 8 minute în partidă cu Oradea reuşind 6 puncte cu o precizie de 50% atât la aruncările din acţiune cât şi la cele libere. Extremă de forţă de 28 de ani a mai contribuit la victoria împotriva campioanei cu 2 recuperări ofensive şi 2 mingi câştigate.

Nu cunoaştem motivele despărţirii de clubul din Capitală dar surprinzătoarea victorie de la Cluj nu l-a mai prins în lotul militarilor.

sursa foto: rheinstars-koeln.de

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!