Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSBT Alexandria întâlnește acasă pe ACS Sepsi SIC

Silviu Isailă

Silviu Isailă
29.03.2017

CSBT Alexandria și ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe se întâlnesc în meciul doi al seriei contând pentru sferturile de finală ale Ligii Naționale de Baschet Feminin. Confruntarea este programată joi, 30 martie, cu începere de la ora 19.00.

În primul meci al acestei serii, oaspetele de joi s-au impus cateogric cu scorul de 81-64. Campioana en-titre este favorită la calificare, lucru care cel mai probabil se va realiza în partida de joi.

În actualul sezon competițional, cele două combatante s-au mai întâlnit de două ori în prima fază a Ligii Naționale. Echipa antrenată de Zoran Mikes a avut câștig de cauză în ambele partide, impunându-se cu scorul de 76-69, respectiv 80-54. În confruntările all-time, echipa gazdă a reușit un singur succes în fața echipei din Sfântu Gheorghe.

În faza următoare a competiției, echipa care se va califica în semifinale va întâlni câștigătoarea seriei dintre Olimpia CSU Brașov și Phoenix Galați, acolo unde brașovencele conduc cu 1-0.

Această confruntare va fi arbitrată de Alexandra Stan, Dragoș Stan și Dragoș Barbu, comisar din partea federației fiind Petre Brănișteanu.

foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Haideti fetelor...SUCCES !! Sinteti cele mai bune din tara,trebuie sa repetati succesul de anul trecut!! Bafta si un joc convingator si superb !!!Felicitari !!

    cu 7 ani în urmă (30.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!