Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSBT Alexandria a renunțat la serviciile jucătoarei Donia Naylor

Valentin Todea

Valentin Todea
14.09.2015

Sportiva sosită în această vară la echipa condusă de Mădălin Piperea, Donia Naylor, nu a impresionat la antrenamente și a părăsit formația CSBT Alexandria. Americanca venise de la Universitatea Bowie State, acolo unde a fost o jucătoare de bază în ultimele două stagiuni.

În aceste condiții, trupa din LNBF rămâne cu doar o singură baschetbalistă străină în componența echipei, aceasta fiind Shanita Arnold, cea care se pregătește să intre în cel de-al patrulea sezon alături de clubul teleormănean.

Pentru Alexandria este primul an după o perioadă lungă de timp în care se confruntă cu probleme din punctul de vedere al jucătoarelor străine, existând posibilitatea ca antrenorul echipei să aibă la dispoziție pentru întregul an competițional o singură sportivă din afara țării, cea menționată mai sus.

*Foto: Lawrence Johnson

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!