Stiri Cupa României Feminin

CSBT Alexandria, calificată în Final Eight-ul Cupei României

Dan Oancia

Dan Oancia
30.09.2017

CSBT Alexandria a trecut la pas în dublă manșă de BC Sirius Târgu Mureș și a pus mâna pe biletele pentru Final Eight-ul Cupei României. După ce în urmă cu trei zile, în jocul tur, teleormănencele le învingeau pe baschetbalistele de la Sirius la 20 de puncte diferență, astăzi, chiar dacă ecartul nu a fost atât de mare, și-au trecut în cont fără emoții victoria, scor 74-61.

Se părea încă de la sfârșitul primului sfert că va fi o cursă solitară, după ce, la capătul primelor 10 minute, scorul era 11-23 în favoarea oaspeților. Totuși, s-a intrat la egalitate la cabine, întrucât târgmureșencele au remontat handicapul, scor 37-37.

Alexandria a dominat întregul sfert trei, în care a făcut ca înaintea ultimei secvențe să urce la +18, 45-63. Ca în tur, Bartee s-a dovedit a fi una dintre jucătoarele providențiale, terminând cu 18 puncte, opt recuperări și trei pase decisive. Amukamara a fost cea mai bună marcatoare, cu 22 de puncte, în timp ce de la gazde Robinson a terminat în double-double, cu 18 puncte, 11 pase decisive și patru recuperări.

CSBT Alexandria este a treia echipă calificată în Final Eight-ul Cupei României, după ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Olimpia Brașov, care-și așteaptă celelalte cinci contracandidate care vor lupta să pună mâna pe trofeu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!