Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSBT Alexandria se impune în fața celor de la Olimpia CSU Brașov

Silviu Isailă

Silviu Isailă
28.01.2017

CSBT Alexandria s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Olimpia CSU Brașov, scor 72-65, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Partida a început sub semnul echilibrului, însă brașovencele au pierdut-o pe Michaela Houser în minutul trei al confruntării, aceasta accidentându-se la mâna stângă. Echilibrul s-a menținut până la finalul partidei, sfertul fiind câștigat de echipa de sub Tâmpa, scor 19-20. Sfertul secund le-a aparținut gazdelor, care au intrat la cabine cu un avantaj de șapte puncte, scor 38-31.

După revenirea de la cabine, Olimpia CSU a revenit pe tabela de marcaj, reducând din handicap, scor 52-51 înaintea ultimelor zece minute de joc. A urmat un sfert patru în care echipa din Alexandria s-a distanțat din nou pe tabela de marcaj, reușind să câștige confruntarea cu scorul de 72-65.

Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost Mihaela Elena cu 21 de puncte la care a mai adăugat 5 recuperări și o pasă decisivă. Shanita Arnold a terminat cu 12 puncte, 4 recuperări și 8 pase decisive.

Blijana Pesovic a reușit 21 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Kristina Higgins a terminat partida în double-double cu 14 puncte, 12 recuperări și 3 pase decisive.

CSBT Alexandria nu mai poate obține calificarea în play-off în această fază a campionatului, CSM Satu Mare având avantajul meciurilor directe. Brașovencele au nevoie de o victorie în partida cu CSM Târgoviște pentru a se menține pe locul secund.

foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob :

    remarca:
    mai bine pierdeau antrenorul

    cu 7 ani în urmă (29.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!