Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSBT Alexandria se impune pe terenul Politehnicii Iași

Silviu Isailă

Silviu Isailă
08.03.2017

CSBT Alexandria s-a impus pe terenul celor de la Politehnica Iași, scor 78-66, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 25-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, grupa 7-10.

Confruntarea a început sub semnul echilibrului, cele două echipe aflându-se la egalitate, scor 4-4, cu aproximativ șase minute rămase din primul act. Până la finalul actului inaugural, oaspetele au reușit să se distanțeze pe tabela de marcaj, scor 13-19.  Echilibrul s-a menținut și în sfertul secund, câștigat la o singură posesie de echipa din Alexandria. Scorul după primele 20 de minute de joc a fost 31-39.

În penultimul act al confruntării, CSBT Alexandria a reușit să își mărească avantajul, scorul înaintea actului decisiv fiind 45-57. Actul decisiv a fost unul echilibrat, încheiat la egalitate, CSBT Alexandria impunându-se cu scorul de 78-66.

Ka Deidre Simmons a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 17 puncte la care a mai adăugat 9 recuperări și 5 pase decisive. Ramona Dănălache și Angelica Bermudez au marcat câte 15 puncte.

De partea cealaltă, Carla Bartee, Megan Mullings și Sattoria Rule au terminat în double-double. Bartee a reușit 12 puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive. Mullings a terminat partida cu 12 puncte și 13 recuperări. Sattoria Rule a reușit 10 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă.

foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!