Stiri Cupa României Feminin

CSM Alexandria își începe meciurile oficiale cu duelul din cupă cu Agronomia București

Andreea Vlase

Andreea Vlase
25.09.2018

CSM Alexandria și CS Agronomia București se întâlnesc în primul tur al Cupei României. Nou-înființata formație din Teleorman găzduiește prima manșă miercuri, de la ora 18, iar returul se va juca în capitală. Amândouă echipele sunt repartizate în grupa B din Liga Națională.

CSM Alexandria va juca pentru prima dată în Cupa României cu ocazia acestei duble. Clubul este înființat în acest an, astfel că va fi la debut atât în Liga Națională, cât și în cupă. Mădălin Piperea are un lot cu foarte multe jucătoare tinere, pe scheletul formației care câștiga în sezonul trecut campionatul rezervat junioarelor sub 16 ani. Singura senioară este Mihaela Mihai.

Agronomia București a participat în ultimele două sezoane în Liga 1, al doilea eșalon al baschetului feminin. Formația bucureșteană a fost pe locul 3 la turneul de promovare din 2017, de la Timișoara, și ar fi putut să joace în sezonul următor în Liga Națională, după ce concitadina Rapid, de pe doi, nu a profitat de locul promovabil. Și Agronomia a declinat participarea în primul eșalon și a jucat tot în Liga 1 în ultimul sezon. Alb-verzile au încheiat pe 5. Agronomia a păstrat nucleul de sezonul trecut, cu câteva fete care au experiență și în Liga Națională.

Meciul 1 al dublei dintre CSM Alexandria și CS Agronomia București se dispută miercuri, de la ora 18:00, la sala Sporturilor din Alexandria. Câștigătoarele celor șase dueluri se califică mai departe, dar și un lucky loser.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!