Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM București pierde la Alexandria, dar se califică în PlayOff.

Costin Marinescu

Costin Marinescu
25.03.2013

88 - 46
16-16, 19-10, 23-8, 30-12
  Statistica  

BC Teleormanul Alexandria s-a impus cu 88 - 46 în partida cu CSM București Sportul Studențesc într-un meci din cadrul etapei a 29-a a LNBF.

Teleormănencele au câștigat meciul după o evoluție foarte bună în cea de-a doua parte a sa. Elevele lui Mădălin Pipera au transformat cele nou puncte avantaj la pauză, 35 - 36, în 42 la final grație, în principal, unui sfert trei foarte bun, pe care l-au câștigat cu 23 - 8.

Alexandria a marcat 47% dintre aruncările de două puncte încercate și 45% de la mare distanță.

Daniela Bucică a înscris 15 puncte și a recuperat 6 mingi, pentru un indice de eficiență de 19, cel mai mare de la echipa sa, la egalitate cu Ashely Arlen. Americanca a terminat în double double, cu 14 puncte și tot atâtea mingi recuperate.

Adelina Ștefan a înscris 14 puncte, iar Anca Sipoș 13.

De la bucureștence s-au remarcat două jucătoare care au înscris câte 9 puncte: Vladinka Erak și Emina Demirovic. Cea din urmă a reușit și 7 recuperări pentru un indice de eficiență de 10.

Chiar dacă a pierdut, CSM București Sportul Studențesc s-a calificat în PlayOff, de pe poziția a opta a clasamentului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!