Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Bucureşti i-a dat în judecată pe Jukka Toijala şi pe cei 4 baschetbalişti care rămăseseră la echipă

Eduard Popa

Eduard Popa
01.10.2018

csm bucuresti da in judecata baschet

Telenovela CSM Bucureşti continuă, după ce clubul din capitală nu a fost primit să joace în acest sezon de Liga Naţională de Baschet Masculin, în urma încheierii protocolului de colaborare cu CSA Steaua.

După cum v-am anunţat, antrenorul Jukka Toijala şi jucătorii Dragan Zekovic, Marius Runkauskas, Iuri Fraseniuc şi Vlad Negoiţescu mai aveau contract un an cu clubul bucureştean, care nu a primit însă acordul să joace, în urma deciziei luate de Consiliul Director în urmă cu o săptămână.

Astfel, bucureştenii vor acum să le rezilieze înţelegerile jucătorilor, care la rândul lor îşi cer banii pentru sezonul viitor. Cum există această neînţelegere între cele două părţi, clubul Primăriei din Bucureşti a decis să îi acţioneze în instanţă pe Toijala şi cei patru baschetbalişti, pentru a scăpa de contractele lor!

Astfel, la Judecătoria Sectorului 3 din capitală a fost deschis un dosar în care reclamant este CSM Bucureşti, iar pârâţi sunt Jukka Toijala, Marius Runkauskas, Dragan Zekovic, Iuri Fraseniuc şi Vlad Negoiţescu.

csm bucuresti da in judecata baschetbalisti

Pe adresa redacţiei noastre a ajuns o comunicare trimisă unuia dintre sportivi şi semnată de preşedintele CSM Bucureşti Gabi Szabo, în care clubul îşi motivează decizia de a le rezilia înţelegerile celor cinci prin faptul că nu îşi pot respecta clauzele contractuale din “motive independente de CSM Bucureşti”.

csm bucuresti da in judecata baschetbalisti

Motivul este unul ciudat, dat fiind faptul că nu CSA Steaua a cerut ca protocolul dintre cele două părţi să fie rupt, cu doi ani înainte de încheierea sa, ci tocmai cei de la CSM Bucureşti, în urma unei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Rămâne să vedem cum se va desfăşura acest dosar bizar între CSM Bucureşti şi cei care au fost vicecampioni ai României alături de CSM Steaua în ultimele sezoane.

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mișto
    Te-ai fi așteptat măcar la un dram de decență, dacă nu de inteligență, din partea unei foste mari sportive. Dar până la urmă nu degeaba și-a găsit locul perfect la pesede în curte...

    cu 5 ani în urmă (01.10.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      don t judge too quickly
      Gabi Szabo e o tipa misto, de actiune, pasionata de sport profesionist si de promovarea sportului amator. Dar cand ajungi intr o anumita pozitie nu faci cam ce vrei tot timpul.
      Din pozitia de comentator/privitor e tot timpul usor. Cand pui mana sa faci ceva si ai numai nemernici si incompetenti in jur, atunci vezi distractie.
      In orice caz, astia ce Hristos mai asteapta de la CSM Buc? Trebuiau sa caute ambele parti o reziliere amiabila dar probabil ca au simtit miros de bani si vor mai mult. Cam penibil din partea lor si cred ca vor si pierde in instanta.

      cu 5 ani în urmă (01.10.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Agree to disagree
      Oamenii ăștia au fost blocați toată vara de incompetența managerială a unor indivizi girați de distinsa doamna Szabo. Iar acum, pentru că nu acceptă un elegant șut în fund sunt dați în judecată. Chiar dacă prietena duamnei Firea este acum "garantat studentU", nu pot fi de acord cu nimic din ce spus tu. Dacă, desigur, îmi permiți o opinie divergenta...

      cu 5 ani în urmă (01.10.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      iti permit ce vrei tu
      Adevarul este, ca mai intotdeauna, la mijloc. Astia de la CSM Buc au fost incompetenti iar tojala si jucatorii par sa fi fost mojici. E doar parerea mea si mi o mentin. Au vrut sa pigiback pe bugetul csm buc, au luat mumu si acum trag cat pot de contractele alea.

      cu 5 ani în urmă (01.10.2018)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Tristul adevar
      este ca pana si sportivilor monumentali ai Roamaniei(Szabo,Lipa)li s-a cam topit caracterul dupa ce si-au incheiat carierele.Au cunoscut mult mai bine decat altii ca performanta se obtine cu instrumentele necesare:abilitati,pregatire profesionala,o bruma de experienta macar,lipsa compromisurilor,dar au lasat toate acestea la vestiar si au sarit direct in fotoliile de mari sefi,folosindu-si uriasa notorietate si simpatie publica drept moneda de schimb intr-un bolnav concubinaj cu politicul,dar mai devreme sau mai tarziu tot isi vor culege "roadele"...pacat,mare pacat!

      cu 5 ani în urmă (02.10.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Ilar, prieteni, Ilar!!!
    Hilar e decla hil, pentru a o mia oara!!!

    cu 5 ani în urmă (01.10.2018) Raspunde
  • Eduard Popa :

    @studentU
    O sa fie acceptată în dex până la urmă. :)))

    cu 5 ani în urmă (01.10.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Parere despre contract
    Nu inteleg ce juristi au avut cei de la csm. Era normal sa scrie in contract despre incetarea relatiilor contractuale in anumite situatii fortuite cum este si cea prezentata. In rest, in capitalism frate... abia asteapta cel care are drepturi banesti sa si le primeasca de-a moca. La fel cum si cluburile ii pacalesc pe jucatori cu salarii amanate sau neplata lor. Asta e un Bechtel al csm-ului. Juristul lor o fi fost aceeasi doamna care inainte de a redacta contractul Bechtel nu avea experienta in materie de contracte decat cele cu vedetele din muzica usoara.

    cu 5 ani în urmă (02.10.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bravo Georgescu si Stanescu!!
    Frumos proiect. A la Asesoft. Nu va e rusine sa mai apareti prin baachet?!?

    cu 5 ani în urmă (02.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!