Stiri

CSM CSU Oradea își află azi adversara din optimile FIBA Europe Cup

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.01.2017

Campioana CSM CSU Oradea va afla astăzi, 26 ianuarie, cu cine se va duela într-o dublă manșă în optimile de finală ale FIBA Europe Cup. Tragerea la sorți este programată începând cu ora 15:00 a României și va fi transmisă LIVE pe canalul de YouTube al FIBA, Facebook, dar și Twitter. 

Cele 16 echipe calificate în optimile de finală sunt cunoscute în totalitate, 8 venind din Champions League printre care și Oradea, respectiv 8 din faza grupelor a FIBA Europe Cup. 

Astfel, posibilii adversari ai trupei pregătite de Cristian Achim sunt următorii: Demir Insaat, Elan Chalon, Enisey Krasnoyarsk, Gaziantep Basketbol, Körmend, Nanterre 92, Pau Orthez sau Telekom Baskets Bonn din FIBA Europe Cup, respectiv Cibona, Ironi Nahariya, Kataja Basket, Muratbey Usak Sportif, Proximus Spirou Charleroi, Stelmet Zielona Gora sau Telenet Oostende venite din Champions League.

Optimile de finală se vor juca pe sistemul tur-retur, manșele fiind programate pe 8, respectiv 22 februarie. 

Vom reveni cu amănunte de la Munich, locul de desfășurare al tragerii la sorți. 

*Foto: basketballcl.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    CSM
    Jucam cu Usak Sportiff. Dupa cum i-am vazut jucand cu Clujul nu ne vad bine. Si atunci erau la inceputul pregatirilor, fara jocuri in picioare. Nu puteam sa picam si noi cu prietenii nostrii de la Kataja?

    cu 7 ani în urmă (26.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!