Stiri Cupa României Masculin

CSM CSU Oradea întâlnește CSA Steaua în sferturile Cupei României

Eduard Popa

Eduard Popa
12.03.2019

oradea steaua cupa romaniei

CSM CSU Oradea va juca CSA Steaua în sferturile Cupei României, într-o reeditare a finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin. Accidentările dar și problemele care nu țin de baschet au umbrit însă sezoanele celor două echipe, care speră la un parcurs cât mai lung în Cupa României.

Echipa CSM CSU Oradea a fost măcinată de accidentări, dar și de plecările neașteptate ale lui Marcus Ginyard și Sean Denison. Astfel, Cristi Achim a trebuit să improvizeze și a fost nevoit să aducă jucători noi la echipă, precum Dragan Zekovic, TJ Carter sau Nikola Markovic. Cu toate acestea, bihorenii par în revenire de formă după ce au câștigat cu BCM U Pitești și cu SCM U Craiova.

Situația este și mai dramatică la cealaltă finalistă, CSA Steaua. Roș-albaștrii au avut de suferit după despărțirea dintre CSM București și Steaua și și-au construit târziu echipa. Cu toate acestea, elevii lui Sasha Ocokoljic au început ca din tun, cu victorii împotriva Oradiei și a lui U-BT Cluj. Problemele de sănătate dar și o situație bizară în ceea ce îl privește pe Skylar Spencer, cel care a fugit de la club pentru câteva săptămâni, au făcut ca Steaua să rateze Top 6. Mai mult, roș-albaștrii au pierdut cu CSO Voluntari și Dinamo Știința în Grupa Galbenă și se află în acest moment în afara locurilor de playoff!

Așadar, dubla dintre CSM CSU Oradea și CSA Steaua are o încărcătură importantă pentru ambele echipe, dincolo de importanța simbolică dată de faptul că este o reeditare a finalei de anul trecut sau de prezența lui Zekovic la Oradea și a lui Mandache la Steaua.

Partida dintre CSM CSU Oradea și CSA Steaua din sferturile de finală ale Cupei României. Meciul se joacă la ora 20:00, la Arena Antonio Alexe și va fi difuzat la Digi Sport 3.

*foto: Robi Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!