Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea învinge clar pe SCM U Craiova, într-un meci fără istoric

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.11.2017

CSM CSU Oradea a obținut o victorie facilă pe teren propriu în fața lui SCM U Craiova. Echipa bihoreană a dominat jocul încă din start și nu s-a pus niciodată sub semnul întrebării învingătoarea.

În primul sfert al partidei cele două echipe nu și-au găsit tirul de la distanță. Echipa gazdă a încheiat prima perioadă de joc cu 1/10 de la 3 puncte în timp ce oltenii nu au găsit coșul de la 3 puncte, 0/4. Chiar și așa Oradea a reușit să-și creeze un avnataj semnificativ în primele 10 minute de joc, 20-13. Actul secund a început la fel de bine pentru bihorenii, care au profitat de apatia arătată în ofensivă de Martinic și Siriscevic și s-a desprins la 16 lungimi, scor 33-17. Jocul a rămas la discreția echipei conduse de Cristian Achim, iar la pauza scorul era net în favoarea în orădenilor, 52-27. Registrul jocului s-a păstrat și în secvența a doua a meciului. Oradea și-a mărit și mai mult avantajul după sfertul trei, pe care l-a câștigat cu scorul de 25-16. În ultimul act elevii lui Rami Hadar au reușit să mai reducă din handicap, însă CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul de 99-74.

Nemanja Milosevic a fost omul meciului cu 22 de puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive. Muhamed Pasalic a reușit 19 puncte plus 4 pase decisive și 3 recuperări. Mandache, Gajovic și Stamenkovic au adăugat 10 puncte pentru formația orădeană.

Jamar Samuels a fost principalul artizan din trupa vizitatoare cu 19 puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive. Martinic a marcat și el 19 puncte, Aleksandrov a terminat cu 12 puncte, iar Siriscevic cu 11.

30 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Csm
    Meci foarte bun, felicitări întregii echipe. M-a surprins plăcut Stamenkovici, sper sa o țină tot așa, pt ca azi a jucat mult mai bine ca Trotter. Își asuma mai mult pe pătrundere, creeaza spații si vad ca arunca destul de bine si de afara. Încep sa se vadă relațiile de joc. Totuși, Craiova mi-a lăsat senzația ca nu pune accent deloc pe apărare, iar atacul azi a fost la pământ. Il așteptam si pe Zeno in următorul meci, unde sper sa facem un meci la fel de bun.

    cu 6 ani în urmă (11.11.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Oradea
    A jucat într-adevăr excelent, cu o apărare foarte bună și cu un atac în care le-a ieșit totul, au făcut ca Martinic & co să arate ca o echipă de amatori. N-am înțeles ce a vrut Achim în sfertul 4, deși aveau 40 de puncte avans, nu le-a dat deloc șanse romanilor tineri. De bietul Pop nu mai zic, l-a băgat 13 secunde sa râdă lumea... În fine, noi să fim sănătoși.

    cu 6 ani în urmă (11.11.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Pop a jucat 3 min, Gavrilă 4 min, Basti 5 min și Bobe 16 min.
      Oricum pe Pop nu il mai poti trece la tineri.
      Meci foarte bun! Am reusit sa-i blocam foarte bine pe Margini di Sirisevic și Craiova nu a mai avut idei.
      Sper sa-l vedem pe Zeno cat de curând dar nu se antrenează inca asa ca nu stiu daca va fi apt la primul meci. Stamenkovic la primul meci cu tupeu. Sper sa mai continue la noi pt ca e cu contract open și obligativitatea era pe perioada meciurilor din Europa. Cu astfel de evoluții își găsește echipa usor.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Nu are rost soso, Zeno mai sta. Nu te stresa, la el nu e simplu deloc.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    Copy-paste
    Nu am urmarit meciul, dar am inteles ca noile cantece ale oradenilor sunt copy-paste. Oare chiar atat de greu este sa iti compui singur cantece de galerie? Cam jenanta toata situatia.

    Din pacate nu sunteti primii care fac copy-paste (si nu ma refer la ponta), si la Medias s-a purtat indigo-ul “Hai Gazu/Unica iubire pentru noi esti tu”. 😂

    cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Nu vreau sa fiu malitios dar, la ce Hristos conteaza? Ce avem noi in sala nu poti numi galerie, 20-30 de persoane si copii, la noi nu exista ultras, poeti, furturi de steaguri, fenomenul asta era pe la fotbal si acolo slab. In afara de voi nu cred ca exista vreo echipa in LNBM pe care sa intereseze aspectu asta, poate pe cativa de la U. Presiunea pe care o poate pune sala aici si CSM, CSM ala simplu sunt mai mult decat suficiente, ca nu suntem Olympiakos.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • CSM CSU Oradea antiadrian.or:

      Eu vreau sa fiu malitios
      Am vazut un meci al barcelonei in euroliga si am fost surprins sa aud ca aproape toate cantecele sibiului sunt preluate de la ei. Asa ca mai usor cu copy pasteu. Bine, poate ei s-au inspirat de la voi. Sunt sigur ca isi trimit scouteri la fiecare meci special pentru asta. Imi pare rau ca asta ai inteles din meciul de azi. Sper sa facem copy paste la ultimii ani si anu asta: sa terminam mai sus decat voi campionatu.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      LOL
      Asa e, cantecele noastra sunt in catalana. Dar asa e, ce aveti voi nu se numeste galerie, insa nu ar strica un minim efort sa mai schimbati pe ici pe colo, prin partile esentiale cateva cuvinte. Bafta in continuare, copiatul este apreciat in romanika.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      @marius - in primul rand o corectie: ai vrut sa fii malițios nu invers. În al doilea rând la comentariul tau inteligent cu catalana te corectez din nou : la cântece in primul rand e copy-paste la melodie nu la cuvinte.
      Nu contesta nimeni ca aveti cea mai frumoasă galerie dar de asemenea nu contesta nimeni ca aveti si multe "derapaje". Sincer prefer sa giu in sala din Oradea in care nu se canta tot timpul dar in acelasi timp nu iti impune nimeni ce sa faci și nu te înjura dacă nu faci ca ei. O spun din proprie experienta - mi s-a întâmplat la Sibiu. Prin comparatie am fist si la Belgrad la un meci al Stelei Roșii și nu s-a uitat nimeni urat la mine ca nu cântăm sau nu ma ridicam in picioare. Si daca e sa comparăm cele 2 săli sunt cam ani-lumina.
      În concluzie aveti galerie foarte frumoasă și chiar meritati felicitări dar lungul nasului lipsește unora dintre voi.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      .
      Sa fim seriosi, copy-paste ul este si la cuvinte. O melodie nu are niciun cuvant schimbat, iar in rest s-a inlocuit Sibiu cu Oradea.

      In fine, e clar ca avem perceptii diferite. Bafta

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    @adrian.or
    Ar fi mai multi in galerie, daca ai striga si tu .
    Numai bati din gura pe aici si critici pe toata lumea, ca asa e cel mai simplu.
    Esti patetic.

    cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Tu iara te plictisesti mama draga? Eu nu le am pe astea cu dedicarea trup si suflet, nu stiu ce e aia sa fii ultras, chiar daca tu vorbesti din experienta. E a doua oara cand incerci sa ma provoci direct si aiurea pe aici, mai bine ti-ai vedea de lungu nasului si de galerie.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Plus ca ai inteles total gresit ce ziceam eu acolo. Vorbeam despre faptul ca, comparabil cu Sibiul, care poate sa vina la Oradea si sa iti domine fondul sonor al galeriei tale daca vrea si daca nu exista aportul salii, ce avem noi nu este o galerie ad literam. Mai ziceam ca public ca la Oradea, care sa puna atata presiune, nu prea exista daca scoti galeria din context. Deci nu criticam pe nimeni, nu trebuie sa se simta oarecine lezat. Noi sa fim sanatosi.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Cum am spus
    Galeria Sibiului e cea mai frumoasa, dar parca se cred prea prea....acum chiar toata lumea fura numai de la Sibiu ????pana la urma Clujul e un centru universitar mult mult peste Sibiu, chiar incompatibil la anumite domenii, va spune unul care a terminat sef de promotie la ULB, si care, pentru ca nu a mai avut de la cine invata in Sibiu, si a facut doctoratul la Cluj iar Oradea e oricand conparabila cu Sibiul....chiar asa, toata lumea numai de la Sibiu fura, cantece, mod de manifestare, atmosfera tot......mai mai, mai incetati si voi....

    cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • CSM CSU Oradea antiadrian.or:

      Lumea fura
      Ai vazut mai sus ca si barcelona fura de la sibiu. Vreo 70 % din cantecele celor 2 galerii au aceeasi melodie. Dar macar au bunul simt sa cante in catalana...

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      @cronicaru
      Tu suferi grav atuni cand auzi de Sibiu nu? Vad ca la orice stire in care apare numele de CSU esti prezent. Stai linistit, poate aveti noroc sa intrati si voi in prima divizie (chiar imi doresc) si o sa ocupam din nou jumatate de sala cum se intampla de obicei cand va vizitam.

      cu 6 ani în urmă (13.11.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Cum am spus
    Oricum, vb serios, Sibiul chiar are cea mai frumoasă galerie si atmosfera.

    cu 6 ani în urmă (12.11.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csv :

    Marca proprie:))
    Felicit oradenii ca incearca ceva in plus fata de acel copilaros csm,csm. Foarte bine ca se inspira ...si de la CSU. Ar fi frumos sa prinda si in alte sali.
    Acum galeria CSU isi propune un cantec din tribuna Dortmund. Daca “se leaga” va fi ffain.
    @Markus sper sa nu treci si asta tot la “marca proprie”

    cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      .
      Daca ai avea habar, pe langa cantecul inspirat de la Dortmund, mai sunt si de la Napoli, Panatinaikos etc. De unde ai dedus ca m-am referit la ritm sau linie melodica? Am spus eu undeva de cantecele noastre ca sunt marca proprie? Insa textele sunt facute de cei din galeria Sibiului. Este o diferenta foarte mare pe care observ ca nu o intelegi si nici nu cred ca o vei intelege. Foarte bine ca incearca ceva noi, dar normal ar fi sa isi compuna singuri versurile. Personal, mai bine ar ramane la copilarescul csm csm, decat asa.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • CSM CSU Oradea antiadrian.or:

      Discutia aluneca spre derizoriu
      1. Nu inteleg indignarea ta. DELOC. versurile SUNT compuse de membrii galeriei.
      2. Melodiile sunt preluate de peste tot la fel cum faceti si voi. Acuma ca noi poate luam de la sibiu sau de la vreo echipa de fotbal linia melodica si voi din barcelona sau dortmund e o alta discutie. Nici unii nici altii nu au vreun compozitor in galerie.
      3. "Copilarescul" csm csm a purtat echipa spre victorii importante cand a fost strigat la unison de toata sala.
      4. Ar trebui sa ne dam cu parerea mai mult despre baschet pentru ca altfel decalajul dintre calitatea suporterului de baschet si cel de fotbal se va reduce drastic. Fiecare sa isi incurajeze echipa cum poate.
      5. Si din punctul meu de vedere sibiul are cea mai frumoasa galerie din tara. Asta nu inseamna ca i se permite sa ia la misto alte galerii din tara. Altfel...vezi punctul 4.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      Squash
      Ce a compus galeria voastra la cantecul asta, de exemplu (?!) “Ce echipa avem....” presupun ca stii si continuarea.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • CSM CSU Oradea antiadrian.or:

      Da
      La asta iti dau dreptate. Dar cred ca e singura data cand e cantat in timpul meciului si doar in sfertul 4. Totusi e 1/aprox 15. Sa nu generalizam. In rest numai de bine

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      .
      Apropo de exagerare, 1 din 15? :)

      In fine, bafta!

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Parca asist la o discuție post-eurovision... Care, cât, de unde o plagiat. .. Gizas.. .

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      Gizas
      Pai despre ce sa si discutam? Craiova e in media lor de puncte primite, daca nu le intra de afara sunt pa. Daca nu ma insel, doar Dinamo are o aparare mai slaba.

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    @JCN
    Daca eu apar la orice stire cu Sibiul tu esti papa de la Roma !!! Verifica informatiile inainte de a vb degeaba, in rest nu am ce discuta cu tine....

    cu 6 ani în urmă (14.11.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    @JCN
    Nu am nimic cu Sibiul, doar cu superioritatea unora din Sibiu care nu e fondata pe nimic, decat pe un orgoliu nemasurat !!! In rest succes CSU, anul acesta chiar se poate sa jucati finala, apropo, daca intra Mediasul sper sa aveti parte de meciuri frumoase tur retur, eu oricum la Bologna, am baschet !

    cu 6 ani în urmă (14.11.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :))
      "Nepotul" ala de posta in numele tau e tot la Bologna?

      cu 6 ani în urmă (14.11.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    @gyke
    Nu, el e in Cluj si Medias.

    cu 6 ani în urmă (14.11.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    @JCN
    El e in Cluj student la Finante, suporter U si face naveta la Medias.

    cu 6 ani în urmă (14.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!