Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea învinge pe BCM U Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.03.2017

CSM CSU Oradea învinge pe BCM U Pitești cu scorul de 86-76 (24-15, 18-22, 23-18, 21-21)

De la CSM CSU Oradea s-au remarcat: Titus Nicoara cu 19 puncte (1x3) și 5 recuperări, Sean Morgan Denison cu 19 puncte (1x3), 4 recuperări și 4 pase decisive și Martin Gilbert Zeno cu 14 puncte (1x3), o recuperare și 5 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Pavel Marinov cu 18 puncte (4x3), 6 recuperări și 3 pase decisive, Aleksandar Mladenovic cu 14 puncte (1x3), 5 recuperări și o pasă decisivă și Alexander Kostoski cu 12 puncte (2x3), 5 recuperări și 4 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    acum avem sanse 99.3% sa jucam finala, asa cum spuneam dupa meciul cu steaua ca avem 99% acum au crescut considerabil...
    va fi o finala frumoasa, iar acolo orice e posibil...

    cu 7 ani în urmă (15.03.2017)
    • CSM CSU Oradea streetbball92:

      Calm
      Sa nu ne imbatam cu apa rece. E important sa ne mentinem calmul in situatii de genul si sa nu ne consideram deja trecuti de alte doua echipe foarte grele. Oricum, cu Lucic in teren suntem puternici, avem de unde roti.

      cu 7 ani în urmă (15.03.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    on fire!
    Cand l-am vazut pe Tudor cum arata cu burta, mi-am zis ca mai putea juca Lupusavei la noi si anul asta sa mai ia un Campionat inainte de retragere! Macar Lupu le dadea fain de trei si era simpatic! Azi am jucat bine, fara sa fortam, ca n-a fost nevoie. In drum spre casa maine oprim la Cluj si-i luam cu noi pe baietii din Sibiu, mai discutam in autobus si facem un septic, apoi le dam iar o bataie!

    cu 7 ani în urmă (15.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    campionii
    cu barnette in teren care creste de la meci la meci e mult mai usor fata de cum ne-am chinuit pina acum...
    avem locul 2 99.3%...
    iar in finala cu o concentrare buna totul e posibil...

    cu 7 ani în urmă (15.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    10%
    Din partea arbitrilor!

    cu 7 ani în urmă (15.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    In sfarsit un meci in care Titus s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Joc solid, mana sigura (a avut 67% la aruncari) si foarte implicat in joc. Cu Titus la acest nivel castigam mult sub panou si asta e important pt ca primesc mai mult spatiu Zeno si Barnette.
    Vad ca se tot invoca arbitrajul. Dupa parerea mea a fost in nota obisnuita, cu greslei de ambele parti. Din sala tot timpul vor exista faze la care ni se pare ca decizia a fost gresita, in special cand e in defavoarea echipei favorite. Si mie mi se intampla la fel. Vazand meciul la televizor si avand si posibilitatea reluarilor vazi altfel lucrurile. Nu cred ca a influentat arbitrul rezultatul meciului. E adevarat ca s-a dat usor fault la Zeno pe final dar cu putin timp inainte s-a dat fault la un capac curat al lui Denison (ambele faze revazute pe reluari). Pitestiul a pierdut meciul din cauza TO - 18 sunt foarte multe.
    Sper sa mentinem ritmul si in meciul cu Sibiu si sa ne apropiem de locurile 2-3 (obiectivul acestei faze).

    cu 7 ani în urmă (16.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!