Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea şi-a prezentat lotul în meciul cu Szolnok

Eduard Popa

Eduard Popa
14.09.2017

oradea szolnok

CSM CSU Oradea a jucat într-un amical cu echipa maghiară Szolnok Olaj KK, la Arena Antonio Alexe. Cu această ocazie, echipa condusă de Cristian Achim şi-a prezentat lotul pentru stagiunea viitoare, informează site-ul oficial al clubului.

Szolnok a câştigat duelul cu 80-75. Elevii lui Achim au mers umăr la umăr până la pauză cu echipă maghiară, când rezultatul arată 36-36. Sfertul trei a aparţinut total lui Szolnok, care a dus scorul la 63-51. În ultimul sfert CSM CSU Oradea a recuperat o parte din deficit, dar a pierdut totuşi meciul la cinci puncte, 80-75.

Nemanja Milosevic a terminat cu 27 puncte şi 5 recuperări, în timp ce Goran Gajovic a strâns 10 puncte. În replică, Kendrick Perry a totalizat 28 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive.

Oradea a jucat fără Arturas Valeika şi Lucian Țîbîrnă, care sunt accidentați, dar și Andrei Mandache, menajat după EuroBasket 2017.

Următorul amical al orădenilor se va juca tot pe teren propriu, în compania celor de la BB Kosice. Partida va avea loc sâmbătă iar intrarea pe Arena Antonio Alexe la această partidă va fi liberă.

*foto: csmoradea.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    Sper sa ma înșel, dar ce am vazut miercuri nu mi-a placut deloc. Scuze s-ar găsi destule, prima probabil fiind lipsa de omogenitate a lotului. Mi-au plăcut însă doi nou-veniți: Milosevici si Trotter, ultimul vazandu-se clar ca nu a forțat deloc. Milosevici pot sa zic ca va face furori la Oradea, foarte bun. In schimb Gajovici destul de slab, e doar umbra pistolarului de la Mureș. Totuși sa-i acordam timp de acomodare, date fiind abilitatile sale de shooter. Necazul e ca avem cel puțin 5 mâini moarte, cam mult dupa părerea mea, iar aici prefer sa nu nominalizez, întrucât majoritatea sunt tineri. Ii așteptam si pe Valeika si Mandache, poate arătam altfel. Din păcate nu am vazut relații de joc , fiecare joaca pentru el, un pick and rol, nimic...Achim va avea mult de lucru, dar măcar sa omogenizeze echipa. Nu știu cum va fi cu rotația lunga, pt ca banca nu oferă prea multe variante. Ar fi multe, dar speram sa se rezolve din mers. Succes

    cu 6 ani în urmă (14.09.2017)
    • BC CSU Sibiu BB55:

      ...
      Nici nu prea ai cum sa vezi relatii de joc dupa 1-2 meciuri...
      Dupa o luna, o luna si jumatate se cam indreapta lucrurile ...
      Asa se intampla intotdeauna la inceput, mai ales cand sunt mai multi nou veniti ;)

      cu 6 ani în urmă (16.09.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!