Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea și Phoenix Galați închid prima fază a sezonului regulat din LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.02.2017

CSM CSU Oradea și Phoenix Galați joacă în epilogul primei faze a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida este programată sâmbătă, 25 februarie, cu începere de la ora 20:50 în Arena Antonio Alexe din Oradea.

CSM CSU Oradea tocmai și-a încheiat parcursul european. Campioana a cedat pe terenul lui Usak Sportif cu scorul de 108-82 și a părăsit cupele europene, chiar dacă după meciul tur avea 10 puncte avantaj.

De partea cealaltă, Phoenix Galați a avut mai mult de o săptămână la dispoziție pentru a pregăti partida cu campioana. Ultimul joc disputat de formația lui Florin Nini a fost cea din sferturile Cupei României cu BC Mureș. Phoenix a realizat și un transfer, Marko Pavlovic sosind de la BCM Baia Mare.

În partida tur, Phoenix Galați a reușit să se impună în fața Oradiei. Echipa lui Florin a trecut cu scorul de 67-65 de formația bihoreană. La general CSM CSU Oradea se află în avantaj, după ce a câștigat 5 meciuri din 7 întâlniri directe.

Partida de sâmbătă (25.02) va fi arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Podar, Laszlo Bukuresti și Cristian Trofim, comisar al partidei fiind domnul Radu Bucerzan.

Meciul dintre CSM CSU Oradea și Phoenix Galați poate fi urmărit în direct la Digi Sport 4.

foto: Viorel King

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Barnette
    Ar putea fi meciul de revenire al lui Barnette. S-a antrenat normal toata saptamana si e posibil ca in meciul de maine sa-i vedem pe Will, Sean si Zeno din nou impreuna pe teren.

    cu 7 ani în urmă (24.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe resurectedCC :

    antrenament GALA MMA
    e adevarat ca la unul dintre antrenamentele dinaintea ultimei confruntari din EUROPE CUP, a avut loc un mic meci intre jucatorii unei anumite pozitii de joc, si care a escaladat la nivelul intregii echipe? - o fi doar o BARFA?
    o fi mazilirea lui Rares urmare a acelui eveniment sau dimpotriva evenimentul este urmare a acesteia?
    s-au oprit cu masurile de pedepsire doar la capitanul echipei, Pasca, sau dimpotriva?

    cu 7 ani în urmă (24.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!