Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea și Steaua CSM EximBank se întâlnesc în cel mai intersant meci al rundei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.03.2017

Etapa cu numărul trei din faza secundă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin programează partida dintre CSM CSU Oradea și Steaua CSM EximBank. Partida va demara sâmbătă, 11 martie cu începere de la 19:45.

Cele două formații se întâlnesc după ce în etapă trecută ambele au reușit să spargă gheața în Top 6. CSM CSU Oradea a câștigat pe terenul lui BC SCM Timișoara cu scorul de 92-73, în timp ce Steaua a trecut în propriul fief de CSU Sibiu, scor 71-57.CSM CSU Oradea a avut tot lotul de jucători valid la meciul cu Timișoara.

Cristian Achim nu l-a introdus pe foaia de joc pe Uros Lucic la acea partidă. Cu Barnette, Franklin, Zeno, Pasalic și Denison formând contingentul de jucători străini, CSM CSU Oradea nu a avut emoții pe Bega, acolo unde și-a apropiat victoria încă după prima repriză.Jukka Toijala a obținut în fața lui CSU Sibiu prima victorie pe banca Stelei. El a folosit în acel meci doar 4 jucători străini. Nikola Jevtovic a fost pe bancă însă nu a intrat, iar noul transfer, Morris Curry nu a fost inclus în lot. Militarii au reușit să impună grație evoluțiilor lui Dudzinski, Falker și cea a lui Runkauskas din parte a doua a meciului.

În acest sezon, CSM CSU Oradea și Steaua CSM EximBank s-au mai întâlnit în două rânduri. Fiecare echipă și-a câștigat meciul de pe teren propriu, 81-74 pentru CSM CSU la Oradea și 90-86 pentru Steaua la Bcucurești. Steaua are avantaj în istoricul confruntărilor directe, cu 11 victorii și 8 înfrângeri în fața bihorenilor.

Partida de sâmbătă, 11 martie, va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Laurențiu Grigoraș, Alin Faur și Istvan Bertalan. Jocul dintre CSM CSU Oradea și Steaua CSM EximBank va putea fi urmărit în direct la Digi Sport.â

 

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!