Stiri

CSM CSU Oradea are de apărat 10 puncte pe terenul lui Usak Sportif

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.02.2017

CSM CSU Oradea joacă miercuri (22.02) returul cu Usak Sportif din optimile de finală ale FIBA Europea Cupa. Partida este programată de la ora 19:30 în arena Uşak Üniversitesi Sport Hall.

CSM CSU Oradea a făcut în tur un meci extraordinar în care și-a creat un avantaj de 10 puncte, 82-72, înaintea deplasării din Turcia. Diferența în prima partidă a fost făcută la aruncările de 3 puncte, acolo unde orădenii au avut 12 reușite din 26 de încercări, în timp ce turcii nu au reușit să răspundă cu aceiași monedă. Formația lui Cristian Achim are nevoie să repete performața din partida tur pentru a ajunge în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup.

Campioana României a suferit un eșec la Final 8-ul Cupei României, acolo unde a fost învinsă în semifinale de BC Mureș. După turneul de cupă de la Sibiu, Oradea și-a pus căpitanul pe linie moartă. Rareș Pașca a fost trimis la echipa secundă și a fost informat că poate părăsi în orice moment echipa în cazul în care își găsește alt angajament.

Martin Zeno nu a participat la All Star Game-ul baschetului românesc desfășurat sâmbătă, 18 februarie. Jucătorul bihorean a acuzat ușoar probleme medicale și a preferat să se menajeze pentru partida din Turcia.

Usak Sportif a avut liber în weekend-ul trecut, când și în Turcia a avut loc turneul final de cupă. Adversarul orădenilor nu s-a calificat la acest turneu, fiind abia pe poziția a 14-a în Turcia cu 5 victorii și 13 înfrângeri.

Partida dintre Usak Sportif și CSM CSU Oradea va putea fi urmărită în direct la DigiSport 3, miercuri, 22 februarie cu începere de la ora 19:30.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Va fi greu pe terenul turcilor. Fostii adversari de la Pinar au intors aseara un deficit de 10 puncte cu nemtii de la Fraport. Au castigat returul la 20 de puncte.
    Sper sa reusim sa facem un joc de aparare pe semicerc bun, pt ca daca ii lasam sa arunce de afara nu avem nici o sansa.
    Hai CSM!

    cu 7 ani în urmă (22.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!