Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea are meci greu pe teren propriu cu SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.11.2017

CSM CSU Oradea primește replica lui SCM U Craiova, într-un joc din etapa a 6-a din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2017/2018. Partida este programată sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 20:45 în Arena Antonio Alexe. Jocul dintre cele două combatante din LNBM va demara după finalul meciului dintre România și Slovenia din cadrul preliminariilor pentru FIBA EuroBasket Women 2019.

Elevii lui Cristian Achim revin în propria arenă după o înfrângere mai puțin așteptată pe terenul lui Phoenix Galați. Orădenii au pierdut la o posesie partida de pe malurile Dunării și are deja două înfrângeri în campionat. De cealaltă parte, SCM U Craiova a reușit o victorie spectaculoasă pe teren propriu în fața lui CSM Steaua EximBank, 102-99 după prelungiri.

Rami Hadar are la dispoziție în acest moment cei mai buni doi marcatori din Liga Națională. Goran Martinic are o medie de 23.8 puncte pe meci, urmat îndeaproape în clasamentul celor mai buni marcatori din campionat de Ivan Siriscevic cu 23.0 puncte. Cei doi au făcut un meci extraordinar în etapa trecută, când au înscris 77 de puncte din totalul de 102 reușite de SCM U Craiova în compania Stelei.

CSM CSU Oradea și SCM U Craiova s-au întâlnit de 27 de ori în primul eșalon al baschetului românesc din 2008 până în prezent. Orădenii au un bilanț net favorabil, cu 19 victorii și doar 8 înfrângeri.

Partida de sâmbătă dintre CSM CSU Oradea și SCM U Craiova va fi condusă de o brigadă de arbitrii formată din Ciprian Stoica, Laszlo Bukuresti și Istvan Bertalan.

Digi Sport 4 va transmite în direct cu începere de la ora 20:45 confruntarea dintre CSM CSU Oradea și SCM U Craiova.

foto: Robby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!