Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea câștigă din nou categoric în fața lui BC SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.03.2017

CSM CSU Oradea a obținut prima victorie în Top 6. Campioana României a câștigat clar pe terenul lui BC SCM Timișoara în prologul etapei a 2-a din cadrul fazei secunde a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin.

Gazdele au deschis foarte bine meciul și au reușit să-și creeze un avantaj de 6 puncte. Cristian Achim a solicitat primul time-out al partideiși elevii săi au revenit pe parchet cu un alt suflu. Cu 4 aruncări de la distanță marcate și cu un parțial de 13-0 în ultimele 4 minute ale sfertului inaugural, campioana își adjudeca primul act cu scorul de 29-18. Oradea a continuat să marcheze cu lejeritate și în sfertul secund și s-a desprins la 16 puncte, scor 42-26, lucru ce l-a determinat pe Tudor Costescu să ceară două time-out-uri într-un interval scurt de timp. Chiar și așa, timișoarenii nu au găsit soluții pentru a contracara jocul oaspeților și se vedeau conduși la pauză la o diferență de 20 de puncte, scor 55-35. Timișoara a revenit de la cabine cu intenția de a reveni în joc. Echipa lui Tudor Costescu, lipsită de aportul lui Jonte Flowers încă din start și a lui Dominique Rambo după pauză, a reușit să reducă din handicap doar 5 puncte. Oradea avea să închidă jocul devreme în sfertul patru și astfel Achim a putut rula toți jucătorii înscriși pe foaia de joc. CSM CSU Oradea s-a impus din nou categoric în fața lui BC SCM Timișoara, scor 92-73.

Sean Barnette a fost cel mai bun jucător al partidei cu 18 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Andrei Mandache a terminat cu 15 puncte, 3 pase decisive și o recuperare. Martin Zeno a contribuit cu 13 puncte, 6 pase decisive și 3 recuperări, iar Titus Nicoară a avut 12 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Adrian Diaz a fost principalul remarcat al timișorenilor cu 13 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Komatina și Popa Calotă au contribuit fiecare cu câte 11 puncte, iar Mladen Jeremic a înscris 10 puncte.

foto: Ana Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!