Stiri

CSM CSU Oradea cedează categoric partida cu Pinar Karsiyaka

Valentin Todea

Valentin Todea
06.12.2016

Turcii de la Pinar Karsiyaka au trecut pe teren propriu de CSM Oradea cu scorul de 79-50  într-un meci din Basketball Champions League. Partida a contat pentru etapa a 8-a a grupei B a competiției continentale. Pe sferturi a fost 25-12, 17-7, 19-21 și 18-10.

Fiind măcinați de absențe, orădenii nu au putut ține pasul cu echipa turcească, conducând doar în debutul confruntării.

Principalul realizator al trupei pregătite de Cristian Achim a fost Sean Denison, acesta reușind 19 puncte, 8 recuperări, o pasă decisivă și un capac.

De cealaltă parte, cel mai bun marcator al gazdelor a fost J’Covan Brown, baschetbalistul contabilizând 17 puncte, 3 recuperări, 8 pase decisive și 3 intercepții.

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Ziceau unii aici ca se va pierde decent. Sa zicem. Dar tin sa va atrag atentia ca un junior la 18 ani al turcilor ne-a distrus garnitura de romani si pe Zeno, care nu prea avea chef de joc azi. Bobe are momente de airball si e timorat, Petrisor fuge de cos ca de dracu, de restul nu mai au rost comentariile.

    Inca mai astept sa vad postari despre valoarea echipei fara straini, cat de valorosi sunt romanasii nostri, ca nu le dam destula incredere, ca au potential. Te trezeste Europa la realitate, ca asta ne-am dorit.

    Hai sa-i vedem cu Muresul, sa traga de ei si de onoare sa faca o figura frumoasa.

    cu 7 ani în urmă (06.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Ieri am intrat pe teren invinsi. Pt prima data in acest sezon cand nu mi-a placut atitudunea din teren. Bobe a fost depasit total de titularizare. Pt Pasca se pare ca banderola atarba greu. Lui Zeno nu i-a iesit nimic azi.Etc...
    Vreau cu Muresul sa vad din nou Leii. Cu Pasalic si Titus reveniti sper ca vom arata o alta fata.
    Refetitor la tinerii lor... suntem departe de baschetul turcesc. Pivotul ala de 20 ani a fost MVP-ul xampionatului european de juniori acum 2 ani cand Turcia a si castigat. La nivel juvenil turcii sunt in top 3 in Europa.

    cu 7 ani în urmă (07.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    au rãmas din 12
    Acuma a arãtat soarta cã 12 sunt putini pentru campionat si pentru ChL sau eurocup indiferent cãt de pregatiti sunt ei si de unde sunt. Au atins maxim ce se putea in Ch L. Nu ne era mai bine varianta fibaEurocup in loc de ChL?! E tarziu sã punem intrebarea acuma. Totul depinde de Organizare.

    cu 7 ani în urmă (07.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      europe cup
      Sunt câteva echipe care cad din Champions League in Europe Cup deci aveti sansa ca nu aveti record rau

      cu 7 ani în urmă (07.12.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      De acord,fiba Eurocup
      Acolo am fi avut mai bune meciuri si momente. Poate la anul dacã ...

      cu 7 ani în urmă (07.12.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Eurocup
    Locurile 6 si ceke mai bune 2 echipe de pe locul 7 merg in play-off-ul Eurocup. Pana acum stam bine dar ne mai trebuie victorii si e greu cu echipa decimata . Apropo de Kataya, cand i-am batut noi se scria aici ca sunt slabi rau finlandezii. I-au batut in ultimele 2 meciuri pe turci si pe israelieni, ambele meciuri in deplasare. Deci nu sunt ei slabi ci Oradea a pregatit meciul bine. Eu ma bucur ca am jucat in CL indiferent de consecinte. Campionatul se joaca in faza a 2-a si in play-off, nu acum.

    cu 7 ani în urmă (08.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!